Vozy týmu Reiter Engineering dominovaly oficiálním testům

Týmy šampionátu Blancpain GT Series měly tento týden na programu takzvané BOP testy, tedy vyrovnání výkonu jednotlivých vozů. Ve Francii nechyběl ani Reiter Engineering a Tomáš Enge se speciály Lamborghini Gallardo R-EX a SaReNi Camaro GT3.

projít na článek

Sezóna Tomáše Engeho začíná v Mugellu

Víkendovým vytrvalostním závodem 12H Mugello odstartuje letošní závodní sezóna pro českého závodníka ve službách týmu Reiter Engineering Tomáše Engeho.

projít na článek

Enge: Neúspěchy nás ženou dál

Německý závodní víkend ADAC GT Masters na Sachsenringu nevyšel týmu Reiter Engineering a posádce ve složení Tomáš Enge, Albert von Thurn und Taxis dle představ. Český jezdec to však nevidí černě a těší se na další výzvu v podobě italské Monzy.

projít na článek

ENGE S VON THURN UND TAXISEM NA SLOVENSKU DRUZÍ!

Tomáš Enge se svým týmovým kolegou Albertem von Thurn und Taxisem získali v pátém podniku ADAC GT Masters na Slovakia Ringu skvělé druhé místo. Českoněmecké duo tak potvrdilo výbornou kondici Camara GT3 týmu Reiter Engineering.

projít na článek

Enge představuje nové KTM X-Bow GT4

Tomáš Enge byl od samotného začátku u zrodu závodního speciálu KTM X-Bow GT4. Ten společně se svým týmem Reiter Engineering poprvé testoval na italském okruhu Adria. První pocity českého závodníka z nového vozu jsou více než pozitivní.

projít na článek

Projekt Reiter Young Stars odstartoval v Monze

Ambiciózní závodní projekt Reiter Young Stars má za sebou svou ostrou premiéru, která proběhla o uplynulém víkendu, na proslulém Autodromo di Monza, na okraji Milana.

projít na článek