Projekt Reiter Young Stars odstartoval v Monze

Ambiciózní závodní projekt Reiter Young Stars má za sebou svou ostrou premiéru, která proběhla o uplynulém víkendu, na proslulém Autodromo di Monza, na okraji Milana.

projít na článek

Projekt Reiter Young Stars zavítal na legendární trať v Pau

Těsné souboje, úzké uličky, talentovaní jezdci, déšť, vážná nehoda ... tak to byly jen některé hlavní atributy druhého závodního víkendu Reiter Young Stars, odehrávajícího se na 2.760 metrů dlouhé městské trati ve francouzském Pau.

projít na článek

Enge míří z italské Monzy na finále ADAC GT Masters

O uplynulém víkendu startoval Tomáš Enge s týmem Reiter Engineering v rámci International GT Open v Monze, odkud se tým vydal k závěrečnému podniku ADAC GT Masters na německý Hockenheimring. Tomáš Enge s Albertem von Thurn und Taxisem zde chtějí bojovat o

projít na článek

Monza otevřela sezónu monopostů Maxx Formula

Rychlý závodní okruh v italské Monze odstartoval sérii Maxx Formula, která letos zavítá do Mostu, ale také na Slovakiaring.

projít na článek

Drexler Formula Cup na Monze

Formulový pohár Drexler Formula Cup 2021 zahájil na Monze, na startu stálo 34 vozů, a tak i přes online přenosy bylo na co koukat.

projít na článek

Vozy týmu Reiter Engineering dominovaly oficiálním testům

Týmy šampionátu Blancpain GT Series měly tento týden na programu takzvané BOP testy, tedy vyrovnání výkonu jednotlivých vozů. Ve Francii nechyběl ani Reiter Engineering a Tomáš Enge se speciály Lamborghini Gallardo R-EX a SaReNi Camaro GT3.

projít na článek