Projekt Reiter Young Stars zavítal na legendární trať v Pau

Těsné souboje, úzké uličky, talentovaní jezdci, déšť, vážná nehoda ... tak to byly jen některé hlavní atributy druhého závodního víkendu Reiter Young Stars, odehrávajícího se na 2.760 metrů dlouhé městské trati ve francouzském Pau.

projít na článek

Projekt Reiter Young Stars odstartoval v Monze

Ambiciózní závodní projekt Reiter Young Stars má za sebou svou ostrou premiéru, která proběhla o uplynulém víkendu, na proslulém Autodromo di Monza, na okraji Milana.

projít na článek

Vozy týmu Reiter Engineering dominovaly oficiálním testům

Týmy šampionátu Blancpain GT Series měly tento týden na programu takzvané BOP testy, tedy vyrovnání výkonu jednotlivých vozů. Ve Francii nechyběl ani Reiter Engineering a Tomáš Enge se speciály Lamborghini Gallardo R-EX a SaReNi Camaro GT3.

projít na článek

Aleš Zajíc obhájil v osobním rekordu prvenství v kategorii M40 na 78. ročníku Velké Kunratické, Michal Uhlík byl 34.

V neděli se uskutečnil již 78.ročník legendární Velké Kunratické . Celkovým vítězem z celkového počtu 1954 účastníků se stal Jan Procházka z Kearteamu, který trať dlouhou 3100m zdolal v čase 11:34,8 min. Nás těší, že v kategorii M40 opět nenašel přemožite

projít na článek

Porsche Sprint Challenge se předvedl na mosteckém autodromu

Jeden ze závodních víkendů premiérové sezony seriálu Porsche Sprint Challenge Central Europe zavítal ve dnech 12. až 15. 9. 2019 na mostecký autodrom. Sportovní automobily předvedly divákům těsné souboje identických vozů Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport.

projít na článek

Nový: Vysokorychlostní trať Praha – Plzeň – západní Evropa je nezbytná

Pod záštitou místopředsedy rozpočtového výboru a člena podvýboru pro dopravu Miloše Nového se v Poslanecké sněmovně uskutečnil kulatý stůl týkající se důležitosti vysokorychlostních trat...

projít na článek