Vrh whippetů A, štěňátka rostou

Máma a dcera Štěňátka mají 4 týdny. Všichni již mají otevřené oči, prořezané zuby. Většinu dne spí nebo jí. Když ne učí se hrou. Mají za sebou střihání drápků, odčervení. Váží mezi 1500 g až 1900 g. Mají velkou chuť k jídlu. Jsou to pěkní cvalíčci. Mléko od mámy je nejlepší jsem tááák unavená Bratři Azure Ray a Allgero Bratři Arnie a Azure Ray Allgero The post Vrh whippetů A, štěňátka rostou first appeared on De Marte Moor.

projít na článek

Vrh whippetů A

Štěňátka whippetů z vrhu A se chystají do nových domovů Alba Rose Aria Calma Allgero Arnie Azure RayThe post Vrh whippetů A first appeared on De Marte Moor.

projít na článek

Štěňata whippetů mají 17 dní

Štěňátka rostou, otevírají oči, posilují nožičky, objevují packy a ocásky nejen své Někteří už mají první zoubky.Volný je krásný plavý pes Allgero Aria Calma Allgero Alba Rose Azure Ray Arnie The post Štěňata whippetů mají 17 dní first a

projít na článek

A Vrh whippetů

Dne 17.2.2022 se narodily v naší chovatelské stanici první štěňata whippetů. Na svět přišly 2 fenky a 3 pejsci. Maminka Abby i štěňata jsou zdravá a daří se jim dobře. Pejsek Pejsek Pejsek Fenka Fenka

projít na článek

Vrh whippetů B

Bella Rosa Bodie Ben Bonnie Bianca Bellatrix Brielle AbbyThe post Vrh whippetů B first appeared on De Marte Moor.

projít na článek

Štěňata whippetů 7 týdnů

Bella Rose Bellatrix Bianca Ben Bodie Bonnie Brielle Abby 12. 3. 2024 12. 3. 2024 12. 3. 2024The post Štěňata whippetů 7 týdnů first appeared on De Marte Moor.

projít na článek