Vsaďte na sumo ring na akcích nejen pro děti

Sumo ring – tato oblíbená a lehce adrenalinová zábava se těší mezi našimi atrakcemi velké oblibě. Umožňuje proměnit každého účastníka v profesionálního sumo zápasníka, který si tak může vyzkoušet svou sílu a pokusit se dostat svého protivníka na žíněnku či mimo zápasnický kruh. Nenechte se celá aktualita » The post Vsaďte na sumo ring na akcích nejen pro děti first appeared on Pronájem atrakcí.

projít na článek

Už se to veze!

To by bylo, aby nebylo! Milé děti a dospělí, kteří se cítíte podobně, už vám vezeme sladké odměny za sladké vzděláváníU nás totiž vítězí všichni! Těšíme se na děti a učitele na našich školních akcích a děti a jejich rodiče na akcích pro rodiny.

projít na článek

Nově přidané termíny akcí bojovek Vyšehrad a Karlův most s Kampou

Pro velký zájem jsme se rozhodli nově přidat 2 rodinné akce ve stejný den!!! Akční Vyšehrad 25.11. v 10:30 Rychlovka na Karlově mostě a bojovka na Kampě 25.11. v 10:30 Akci je nutné si rezervovat na [email protected]. Uveďte počet dospělý

projít na článek

Jak zabavit malé neposedy? Vsaďte na odrážedla!

Máte doma malého neposedu, který nevydrží chvíli v klidu? Pořiďte mu odrážedlo nebo hopsadlo a dopřejte si chvíli klidu pro změnu vy. Sledujte náš Speciál pro maminky a dozvíte se, jaké dopravní prostředky pro děti letos frčí!

projít na článek

Hit letošní sezóny? Volánky!

Čím tak oživit svůj outfit, abyste působila hravě a romanticky? Vsaďte na volánky! Jarní kolekce se jimi jen hemží a váš šatník s nimi získá novou jiskru!

projít na článek

Virtuální realita

Zajištění virtuální reality na kulturních i firemních akcích. Přijedeme k Vám.

projít na článek