Jak zabavit malé neposedy? Vsaďte na odrážedla!

Máte doma malého neposedu, který nevydrží chvíli v klidu? Pořiďte mu odrážedlo nebo hopsadlo a dopřejte si chvíli klidu pro změnu vy. Sledujte náš Speciál pro maminky a dozvíte se, jaké dopravní prostředky pro děti letos frčí!

projít na článek

Vsaďte na sumo ring na akcích nejen pro děti

Sumo ring – tato oblíbená a lehce adrenalinová zábava se těší mezi našimi atrakcemi velké oblibě. Umožňuje proměnit každého účastníka v profesionálního sumo zápasníka, který si tak může vyzkoušet svou sílu a pokusit se dostat svého protivníka na žíněnku č

projít na článek

Hry pro děti – levné dětské hry, které zaručeně zabaví

Říká se, že kdo si hraje, nezlobí. A my se s tímto výrokem rozhodně ztotožňujeme. Potřebujete zabavit dítko a zároveň si ukrást trochu času jen pro sebe? Pak určitě čtěte dál!

projít na článek

Muziker.cz: Kdo nehraje s námi, hraje proti nám!

Přemýšlíte, jak zabavit své děti? Jak jim ukázat, že se dá čas trávit zábavně i bez počítače? Nebo se sami chcete naučit hrát na hudební nástroj? Jen do toho! Obchod Muziker je inspirací pro všechny hudební nadšence.

projít na článek

Hit letošní sezóny? Volánky!

Čím tak oživit svůj outfit, abyste působila hravě a romanticky? Vsaďte na volánky! Jarní kolekce se jimi jen hemží a váš šatník s nimi získá novou jiskru!

projít na článek

Příručka pro cestovatele: Kiwi.com

Člověk sní o dalekých zemích a slunci zapadajícím za horizontem - ale jak se k takovému ráji dostat? Dovolte si být pohodlní a vsaďte na letadlo. Zabookování těch správných letenek je hračka, když víte, jak na to. Proto vám dnes ukážeme, jak nakupovat let

projít na článek