Vstříc idiokracii - thrasheři HOLYCIDE oživují ducha starého německého thrashingu

Španělští HOLYCIDE, které v roce 2004 založil coby odbytiště svých thrashovějších nápadů Dave Rotten z deathmetalových AVULSED, vydají 6. června své třetí album „Towards Idiocracy“.

projít na článek

„Lež je nová pravda,“ drtí thrashoví HOLYCIDE média v novém videoklipu

Thrashmetalová sebranka HOLYCIDE se nás chystá rozdrtit novým albem „Towards Idiocracy“, které vychází už 6.června. Pusťe si třetí ukázku, naštvanou skladbu „Lie is the New Truth“ s ještě naštvanějším klipem.

projít na článek

KREATOR vydali působivý box set a sdílí bonus v podobě coveru pankáčů BAD RELIGION

Králové německého thrashingu KREATOR pustili do světa box set připomínající jejich alba „Enemy of God“ (2005) a „Hordes of Chaos“ (2009).

projít na článek

Světlu vstříc: Prohlédněte si trailer k seriálu Světlu vstříc

Krematorium v seriálu Světlu vstříc se potýká s nedostatkem financí. Hledá řešení jak zatočit s konkurencí a zvýšit počet žehu pro získání dalších prostředků. V každém z 12 dílů se můžete těšit na anekdotický příběh z konkrétního pohřbu. V rolích pracovní

projít na článek

FLOTSAM AND JETSAM vypouští v novém singlu svoji Flotzillu

Ikoničtí američtí thrasheři FLOTSAM AND JETSAM sdílí detaily očekávaného alba „I Am the Weapon“ a jako lákadlo nabízí videoklip k druhé zveřejněné skladbě „Primal“.

projít na článek

ARAWN předkapelou WOLFHEART v Kabinetu Múz 12. května

Mostečtí death-thrasheři ARAWN zahrají před finskými velikány WOLFHEART v Brně v Kabinetu Můz 12. května. ARAWN mají na kontě dvě dlouhohrající alba a nespočet odehraných koncertů, které z mostečáků činí aspiranty na konkurenci českým zajetým thrashovým s

projít na článek