Vybavení

Pro hotely, ubytovny, penziony, ale i soukromé byty nabízíme také vybavení každodenní potřeby, jako jsou povlečení, prostěradla, ručníky, osušky, župany, přikrývky, polštáře, deky. Samozřejmostí je návrh a výroba důležitých drobností, jako jsou přehozy přes postele, dekorační polštářky, záclony, závěsy a vše k doladění a zútulnění interiéru. V případě restaurací se jedná zejména o ubrusy a ubrousky různých rozměrů a barev, multony, scartové sukmě.

projít na článek

Interiérové vybavení Glinkovy vily v Praze Dejvicích

Pro stavební firmu VITORIA a.s. jsme dodávali vybavení Glinkovy vily v Praze Dejvicích. Jednalo se o interiérové vybavení pokojů, kuchyňské linky, vestavné skříně, postele apod. Celkový finanční objem zakázky byl cca. 3,5mil. Kč.

projít na článek

Vybavení dětské jídelny Chata Terezka

V prosinci jsme dokončili dodávku a montáž „Interiérové vybavení pro dětskou jídelnu restaurace Terezka na Dolní Moravě“.

projít na článek

Feedo: Vybavení pro nejmenší za nejlepší ceny

Plenky, oblečení, hračky. Miminko je malé, ale potřebuje spoustu věcí. Jak nakoupit kvalitní dětské vybavení a zbytečně neutrácet? Poradíme! Na eshopu Feedo miminko oblečete, zabavíte a ještě ušetříte.

projít na článek

Lyžařská sezóna je tady - tipy na levné lyže a lyžařskou výbavu!

Poradíme, kde koupit levné lyže a sportovní vybavení nejlevněji. Přinášíme seznam lyžařského vybavení za nejlepší ceny, protože i nám se nelíbí utratit celou výplatu za zimní výbavu.

projít na článek

Krakenova zimní výbava

Po sérii rad a tipů na zimní bushcraftění, jsem si říkal, hodím pár odkazů na vybavení, které rád používám. Zimní vybavení má drobnou nevýhodu, je velké, ... Článek Krakenova zimní výbava se nejdříve objevil na BushcraftPortal.cz.

projít na článek