Vybíráme dárek ke Dni matek 2017

Kdy je Den matek letos? Oslava mateřství a všech maminek každý rok tradičně připadá na druhou květnovou neděli. Den matek 2017 tak letos oslavíme 14. května. Už jste přemýšleli o tom, čím svojí mamince uděláte radost?

projít na článek

Den matek - kupujeme dárek pro maminku

Naše nejmilovanější maminky mají svátek! Kdy se letos slaví Den matek? A čím obdarujete svojí maminku? Nevíte si rady? Přinášíme vám 5 tipů na originální dárek ke dni matek, kterými zaručeně potěšíte.

projít na článek

Pro sestru i kolegyni – vybíráme vhodné dárky pro ženy

Narozeniny, svátky, povýšení, promoce, Vánoce, Den matek – neustále vybíráte nějaké dárky pro ženy a už vám dochází nápady? Nevíte, jak se trefit do situace i do vkusu daného člověka? Nelamte si s tím hlavu, poradíme vám!

projít na článek

Tip na Vánoční dárek

Aaaaa je to tady! Vánoce! A my pro Vás máme tip na dárek! Udělejte svým blízkým pod stromečkem radost dárkovým poukazem na nové brýle.

projít na článek

Telefon jako vánoční dárek

Pokud jste dostali nový telefon jako vánoční dárek a přemýšlíte, jak zprovoznit EET i na novém telefonu, podívejte se na tento návod: Návod, jak přenést EET do nového telefonu. The post Telefon jako vánoční dárek appeared first on EET Plus jednoduše zd

projít na článek

6 tipů na dárek za vysvědčení

V kalendáři přímo září to dlouho očekávané datum. Den, který přinese vysvědčení. Pro někoho úžasný a pro někoho zase nešťastný. Za tu píli a snahu si alezaslouží dárek za vysvědčení každý žák a student . Čím udělat radost nejen dětem?

projít na článek