Vychází střílečka XDefiant od Ubisoftu

Nová free-to-play akce chce konkurovat Call of Duty.

projít na článek

Vychází dlouho očekáváná hopsačka s Mariem!

Překvapení čekají za každým rohem, protože dnes vychází Super Mario Bros. Wonder pro Nintendo Switch. Princ Florian pozval Článek Vychází dlouho očekáváná hopsačka s Mariem! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 vychází dnes!

Dnes 12. července vychází pátá vlna tratí pro hru Mario Kart 8 deluxe. Pátá vlna je součástí balíčku Článek Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 vychází dnes! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Vychází knížka, která vás vezme pod povrch češtiny. Vítejte v Podzemí slov

V nakladatelství Pointa právě vychází knížka Podzemí slov aneb Výpravy pod povrch češtiny, která dává zábavnou formou nahlédnout do tajů našeho jazyka. Jejím autorem je copywriter, korektor a bohemista Jakub Marek.

projít na článek

Právě vychází, březen 2021

Právě vychází: Skripta  Jiří Vacek: O stezce poznání Sebe,  xerox A4, 17 stran. Nová skripta Ing. Jiřího Vacka vznikla v poslední době, zřejmě následkem vnitřních proseb všech upřímných přátel, kteří touží po poznání Sebe. Předávané postupy vychází

projít na článek

Právě vychází, únor 2022

Právě vychází: Skripta  Swami Ramdas: Myšlenky pro tento den 2 , formát A4, 42 stran . Druhé a závěrečné pokračování překladu výběru inspirativních myšlenek Swamiho Ramdase. Stejně jako v prvním díle zde nalezneme výroky týkající se celé škály aspek

projít na článek