Vyčištění základové desky objektu T-S 71 na Stachgelbergu

Nadšencům z Občanského sdružení Stachelberg se podařilo vyčistit základovou desku tvrzového pěchotního srubu T-S 71. Už na jaře proběhlo vyklučení náletových dřevin, v nedávných dnech proběhly i rozsáhlé terénní úpravy. Více informací a fotografií najdete na facebookových stránkách Muzea na Stachelbergu.

projít na článek

Základové desky na klíč, ale nezapomínejte i na kanalizaci a odpady

S konečnou platností jste se rozhodli, že si necháte postavit základovou desku na klíč. K tomuto rozhodnutí vám gratulujeme, protože si ušetříte spoustu práce. TS stavby: Základové desky a výkopové práce Základové desky na klíč jsou dnes zpravidla běžnou

projít na článek

Loaded Flange Head Hardware - 190,00 Kč

Vyrobeno z extrémně silné a odolné oceli. V sadě najdete šroub s půlkulatou hlavou, který je opatřen osazením, takže hlava šroubu tolik z desky nevyčnívá a spojení desky s podvozkem je dostatečně pevné.

projít na článek

Baagl Školní set Shelly Dinosaurus 5 dílů (batoh + penál + sáček + box na svačinu + desky na sešity) (A-31688-SET-2)

Cena: 2 799,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: BaaglSada obsahuje: batoh + penál + sáček + box + desky na sešityVhodný pro 1. - 3. třídu

projít na článek

Odstranění nežádoucích objektů vkrajině (23:08)

To view this content, you must be a member of Pavel's Patreon at $1 or more - Click "Read more" to unlock this content at the sourceThe post Odstranění nežádoucích objektů v krajině (23:08) first appeared on dtpko.cz.

projít na článek

Nový nástroj na odstranění objektu zfotografie (10:22)

To view this content, you must be a member of Pavel's Patreon at $1 or more - Click "Read more" to unlock this content at the sourceThe post Nový nástroj na odstranění objektu z fotografie (10:22) first appeared on dtpko.cz.

projít na článek