Životopis vchodového objektu tvrze Bouda

Na portále Armyweb.cz byl zveřejněn "životopis" vchodového objektu tvrze Bouda, v dalším článku je pak popsána jeho rekonstrukce, která byla dokončena koncem letošního léta.

projít na článek

Stavební deníky tvrze Hanička

Pokud Vás zajímají otázky související se stavbou těžkého opevnění, především pak dělostřeleckých tvrzí, tak Vám jistě udělá radost zveřejnění kopií stavebního deníku tvrze Hanička.

projít na článek

Sborník zajímavostí k tvrzi Dobrošov

Sborník devíti příspěvků věnovaných tvrzi Dobrošov vydaný k 50. výročí otevření tvrze pro veřejnost. Seznam příspěvků: Před 80. lety v Náchodě (Švanda), Postřehy ze stavby opevnění na Dobrošově v roce 1937 (Švanda), Zásoby vody na tvrzi Dobrošov (Klos), O

projít na článek

Odstranění nežádoucích objektů vkrajině (23:08)

To view this content, you must be a member of Pavel's Patreon at $1 or more - Click "Read more" to unlock this content at the sourceThe post Odstranění nežádoucích objektů v krajině (23:08) first appeared on dtpko.cz.

projít na článek

Nový nástroj na odstranění objektu zfotografie (10:22)

To view this content, you must be a member of Pavel's Patreon at $1 or more - Click "Read more" to unlock this content at the sourceThe post Nový nástroj na odstranění objektu z fotografie (10:22) first appeared on dtpko.cz.

projít na článek

Plán výstav 2011

4. 2. – 24. 3. Zbyšek Macháček - Obrazy - výběr z díla ojedinělého autora z Česko-kamenicka, který žije i tvoří v souladu s přírodou 25. 3. – 5. 5. Jiří Bouda - Grafiky - průřez tvorbou našeho předního grafika, doplněného pr

projít na článek