Vyčistíme také vaše výrobní technologie

S čistým pracovním prostředím dosáhnete lepších výsledků. To platí také pro výrobní technologie, u kterých je jejich čistota jedním z klíčových parametrů pro správné fungování. V průmyslových oblastech se pohybujeme více než 20 let a za tu dobu jsme získali bohaté zkušenosti také s úklidem a čištěním výrobních zařízení a technologií. Dokážeme spolehlivě navrhnout nejvhodnější postup čištění na základě naší odbornosti nebo vašich požadavků. Při práci používáme vhodné prostředky a celý proces dokážeme realizovat v krátkém časovém limitu tak, aby nedocházelo ke zbytečným prodlevám a odstávkám. Dokážeme tak celý proces zefektivnit, šetřit vaše náklady, prodloužit životnost strojů a následnou kvalitu výrobků. Komplexní čištění provádíme na vnitřních i venkovních částech zařízení. Poškození strojů se obávat nemusíte, úklid provádějí naši speciálně proškolení zaměstnanci, kteří jsou navíc pojištěni do výše 20 milionů Kč pro případné neúmyslné poškození. Nejčastěji se pohybujeme v prostředí automotive, ale poradíme si také v těžších provozech, kterými jsou například spalovny, hutní nebo gumárenský průmysl. Jaké jsou výhody našeho čištění? Pro případ havárie nebo neočekávaných událostí zajistíme obratem výjezdovou skupinu. Můžete se na nás obrátit i v případě mimořádných požadavků. Naše specifické know-how, profesionální přístup a více než 20leté zkušenosti. Rychlá komunikace a projektové řízení pomocí moderních systémů. Dodržujeme všechny legislativní požadavky. Všichni naši zaměstnanci jsou proškoleni a používáme schválené chemické přípravky. Jsme certifikováni normami ISO 14001, ISO 9001 a OHSAS 18001. Využíváme moderní technologie jako například čištění horkou párou, suchým ledem nebo laserem. Zajistíme i náročné čištění ve výškách včetně prací ze vysokozdvižných plošin. Poradíme si bez problémů s provozními kapalinami, které vyměníme, přečerpáme a zlikvidujeme. Navrhneme vhodný harmonogram čištění. Provedeme dokumentaci před a po čištění, evidenci a předávací protokoly. Díky tomu získáte dokonalý přehled o naší provedené práci. V této oblasti dlouhodobě spolupracujeme s předními společnostmi jako je ZF Automotive, KSM Castings, Denso, Monroe, Federal-Mogul a další. Pokud máte zájem o naše profesionální služby i vy, neváhejte nás kontaktovat pro detailní cenovou nabídku zdarma.

projít na článek

Projekt: POŘÍZENÍ VÝROBNÍ TECHNOLOGIE PRO INOVACE V DIRECT FLY S.R.O.

The post Projekt: POŘÍZENÍ VÝROBNÍ TECHNOLOGIE PRO INOVACE V DIRECT FLY S.R.O. appeared first on DIRECT FLY.

projít na článek

Bologna Construction

Bologna Construction je výrobní technologie, která umožňuje zhotovit botu bez napínací stélky (branzole). Boty vyrobené tímto způsobem jsou velmi lehké a mimořádně ohebné. To vše při zachování dostatečné pevnosti a trvanlivosti.

projít na článek

Výrobní oddělení

Co o Nás napsali vstrojirenstvi.cz Automatizovaná elektroeroze jako cesta koptimalizaci zdrojů ve firmě ROSTRA Automatizace je pojem, který pronikl do masových médií a všeobecně je ilustrován řadou robotických paží na výrobní lince některé znašich automob

projít na článek

Co se nám povedlo v roce 2021

Rok se chýlí ke konci a tak si pojďme připomenout, co se nám během něj podařilo. Pro některé z nás byl možná o něco komplikovanější, pandemie koronaviru přeci jen stále prochází naší společností a nemůžeme dělat věci tak, jak jsme zvyklí. I přes všechny p

projít na článek

Design, konstrukce

Design, konstrukce Po dlouholetých investicích především do vlastních výrobních prostor a výrobní technologie začala firma LIPRACO, s.r.o. na přelomu let 2006 a 2007 výrazně investovat do profesního vývoje firmy a vytvoření vlastní konstrukční kanceláře.

projít na článek