Výdělky exekutorů jsou od dubna omezenější.

Od dubna 2017 došlo k omezení výdělků exekutorů vyhláškou ministerstva spravedlnosti. Exekutorská komora však tvrdí, že je tato vyhláška protiústavní.

projít na článek

Ministr Pelikán vyhlásil válku exekutoru Vránovi

„Král exekutorů“ z Přerova, jak se přezdívá Tomáši Vránovi, ustál již 11 kárných žalob, a to s maximální pokutou půl milionu korun. Ustojí i tu dvanáctou od ministra spravedlnosti Roberta Pelikána, který chce, aby soud zakázal panu Vránovi činnost?

projít na článek

Náklady exekutorů často platí věřitelé

V České republice existuje nepochopitelná spravedlnost, která se týká nákladů exekutorů. V případě, že soud odsoudí a vyzve nekalého podnikatele, aby zpět svým klientům navrátil peníze za nikdy nevykonanou práci, přijde se na to , že podnikatel má trvalé

projít na článek

Jak postupovat při exekuci nemovitosti

Braňte se proti postupu exekutorů. Minimalizujte své ztráty! Při neschopnosti splácet své závazky v exekuci, exekutorský úřad má jako nejjednodušší řešení omezení vlastnictví nemovitosti.

projít na článek

OTEVÍRACÍ DOBA OD DUBNA

Od dubna již najíždíme na pravidelnou otevírací dobu. Těšíme se na vás od středy do neděle. Článek OTEVÍRACÍ DOBA OD DUBNA se nejdříve objevil na Motokáry.

projít na článek

ČLÁNEK: Velikonoční event 2017

Event začíná dnes 13. dubna 2017 od 22 hod a bude trvat 7 dnů. Resp Od 1:00 odpoledne PDT od 13. dubna do 1:00 hod PDT 20. dubna 2017. Co...

projít na článek