Výherce v soutěži o víkend na farmě

Každý zákazník, který v období od 1.6. do 30.6.2021 nakoupil v jakékoliv prodejně Trefa alespoň jeden farmářský výrobek z našeho regionu na jedné účtence, vyplnil soutěžní kupón a ten spolu s informací z pokladní účtenky odevzdal do slosovacího boxu v prodejně, má šanci vyhrát víkendový pobyt pro 2 osoby na Farmě Náhlov. Výherkyní poukazu se stala Václava Jindrová z Dobré Vody u Českých Budějovic. Srdečně gratulujeme!

projít na článek

Soutěž o víkend na farmě

Nakupujte farmářské výrobky a vyhrajte víkendový pobyt pro 2 osoby na Farmě Náhlov u Frymburku. Farmářské výrobky v Trefě snadno poznáte, jsou označeny značkou farmářský výrobek. Soutěž probíhá ve všech supermarketech Trefa od 15.5. do 18.6.2019.

projít na článek

Skokové závody na farmě Ptýrov obrazem

V neděli 23.4.2017 se na farmě Ptýrov konaly skokové závody na překážkách o výšce 90 až 125 cm. Atmosféru závodu zachytila ve svých fotografiích Martina Burianová. >> Dalších více než 20 fotografií v galerii >>

projít na článek

Mistrovství ČR v parkuru na farmě Ptýrov

Česká jezdecká elita bojovala od pátku do neděle o mistrovské primáty na farmě Ptýrov. Národní šampionát vyvrcholil finálovým kolem v neděli. Tratě pro mistrovství letos staví legendární Francouz Frédéric Cottier.Výkony soutěžících i atmosféru šampionátu

projít na článek

Mistrovství Středočeské oblasti ve skocích - Ptýrov

Víkend 15. až 17. června patřil na farmě Ptýrov Mistrovství Středočeské oblasti ve skocích. Parkurové závody svým fotoaparátem zachtila Martina Burianová, která pro vás připravila skvělou fotoreportáž.

projít na článek

Výherce Vánoční soutěže Trefa

Ve středu 3.1.2018 proběhlo v JEDNOTA s.d. České Budějovice losování výherce Vánoční soutěže, která se konala ve všech supermarketech Trefa od 1.11. do 24.12.2017. Výherkyní automobilu Škoda Fabia se stala Zdeňka Stejskalová z Nákří. Srdečně gratulujeme!

projít na článek