Výhody citronové vody

Namísto pouhého zdobení sklenice plátkem citronu, je lepší citron vymačkat, abychom získali vynikající šťávu. Mnoho nemocí lidského organismu může být vyléčeno použitím přírodních vitamínů, minerálů a určitých potravin. Šťáva z citronu je jedním z přírodních prostředků, který přináší pozitivní výsledky. Je však třeba poznamenat, že balená a pasterovaná citronová šťáva už takto nefunguje. Citrony musí být čerstvé, při výběru v obchodě se můžete řídit radou: čím jsou těžší, tím je to lepší. Citrony jsou dostupným lékem, který stojí za vyzkoušení. Mohou být přirozenou odpovědí na některé z vašich zdravotních problémů, mají antiseptické účinky.

projít na článek

Pořádné letní osvěžení čaje Sonnentor

Ať se máčíš u vody, či ve srubu louskáš knížku, čajík chutné pohody krásno udělá ti v bříšku. Všem, kteří se na letní dny těší, jsme připravili limitovanou edici čaje s názvem Prázdninové osvěžení s chutí citronové trávy, meduňky, verbeny a krásně voňavé

projít na článek

H2Out

Odvodnění organismu je vhodné provádět při problémech se zadržováním vody, nebo pokud chcete upravit metabolismus vody v těle, vhodné je rovněž v režimu diety a úpravy stravování. Pro dosažení vysněné postavy stačí postavu zpevnit a zbavit se nadbytečné v

projít na článek

Melasa – černý zázrak

Melasa je zbytek po vycukernění cukrové řepy či cukrové třtiny. Používá se v likérnictví, na výrobu lihu, kyseliny citronové, droždí, k dalšímu vycukernění nebo na zkrmení, ale také jako zdroj uhlíku v pěstebních prostředích. Obsahuje asi 50 % cukru, kter

projít na článek

Nebezpečí při hubnutí s igelitem

Dieta nebo spíše shazování váhy a hubnutí pocením je obvyklým nástrojem lázeňské terapie. Celé tělo anebo i jen oblast žaludku je obaleno s igelitovou fólií, aby se zvýšila spotřeba vody a zároveň se dosáhlo váhového úbytku. Tímto způsobem se dá vyhladit

projít na článek

Glukopur je přírodní hroznový cukr

V České republice je k dostání glukopur, který vyrábí firma NATURAMYL A.S. Glukopur je sladidlo - hroznový cukr a je nejrozšířenější monosacharid, který se volně vyskytuje v mnoha ovocných plodech, zejména v hroznovém víně. Glukopur je užívá na celkové po

projít na článek