Vyjadřujeme podporu Ukrajině

Archeologický ústav AV ČR, Brno, odsuzuje agresi putinovského Ruska vůči nezávislé Ukrajině. Tento útok vrací Evropu hluboko do minulosti, porušuje mezinárodní právo a je proti zásadám lidskosti. Naší morální povinností je ohradit se proti němu. Ukrajina má naši plnou podporu, a to nejen kvůli své bohaté historii, ale především kvůli budoucnosti Evropy v míru a demokracii. PhDr. Lumír Poláček, CSc., ředitel ARÚBThe post Vyjadřujeme podporu Ukrajině first appeared on Archeologický ústav AV ČR, Brno.

projít na článek

Bioveta školí na Ukrajině

Produktový manažer Biovety pro hormonální přípravky, MVDr. Josef Zajíc, Ph.D., se vydal na svou další cestu, aby školil veterinární lékaře na Ukrajině.

projít na článek

Bioveta partnerem XII Mezinárodního mléčného kongresu na Ukrajině

Pobočka Bioveta Ukraine se ve dnech 5.–6. 3. 2019 stala významným partnerem největší události v mlékárenském průmyslu na Ukrajině a ve východní Evropě.

projít na článek

Setkání specialistů v září na Ukrajině

Ve dnech 6.-7.9 se i přes válečný stav konaly dvě tradiční konference na Ukrajině, která i touto cestou chce ukázat, že se snaží žít i normálním životem. Obě akce podpořila svojí účastí, sponzoringem a edukačními lekcemi i Bioveta Ukrajina.

projít na článek

Celostátní kongres specialistů chovu prasat na Ukrajině

Dne 8.června 2021 se konal na Ukrajině v městě Brovary,nedaleko od Kyjeva, celostátní kongres specialistů chovu prasat Pribylnoe svinarstvo .

projít na článek

1.všeukrajinský seminář o zdravotní problematice koní

V jednom z největších koňských klubů na Ukrajině,v městě Žaškiv, uspořádala firma Bioveta Ukrajina ve dnech 29.-31.10. 2021 za účasti velvyslance České republiky v Ukrajině pana Radka Matuly, 1.všeukrajinský seminář o zdravotní problematice koní.

projít na článek