Vyjeďte s rodinou na cesty a nasbírejte nové zážitky!

Chtěli byste o víkendu někam vyrazit? Chcete jen na dovolenou, ale nevíte kam, a co byste tam dělali? Najděte si osvědčené tipy na výlet podle toho, co sami hledáte. Každého zajímá něco jiného, ale i podle toho můžete v klidu hledat. A abyste si hledání usnadnili, můžete využít portálu, kde najdete všechno na jednom místě, snadno a přehledně. S mobilní aplikací se neztratíte Stane se, že vyrazíte na dovolenou a až na místě zjistíte, že vůbec neznáte okolí. Naštěstí existuje skvělá mobilní aplikace s trasami, památkami a dalšími zajímavostmi, které vás můžou na cestách potkat. Vyhledávat můžete podle regionu, časové náročnosti i konkrétních věcí, které byste chtěli vidět. V Čechách existují tisíce zajímavých míst, takže máte z čeho vybírat. Nezáleží na tom, jestli má rádahrady a zámky, přírodní rezervace, ZOO nebo chcete vyrazit na kole. Navíc snadno zjistíte, kde si můžete zakoupit turistickou známku nebo nálepku, jestli je sbíráte. Každý výletník by měl mít alespoň pohlednici z místa, které navštívil. A pohledy tam zaručeně najdete také. Kam vyrazíte s rodinou nebo přáteli příště? Článek Vyjeďte s rodinou na cesty a nasbírejte nové zážitky! se nejdříve objevil na Pj Klíce.

projít na článek

Cvičení a meditace u moře - CHORVATSKO

Pojeďte i s rodinou strávit týden u moře. Akce je určená nejen pro praktikující qigong, ale i jejich blízké. Kompletní informace zde (oboustranně). KDY: 14.-23.6.2019 (včetně cesty). KDE: Chorvatsko, ostrov Rab, mys Suha Punta. Ubytování: 7 nocí v hotelu

projít na článek

Váš prázdninový hotel na kolech

Už jste si vybrali Váš prázdninový hotel na kolech? Zapomeňte na cestovky a vyjeďte na dovolenou s vlastním domečkem na kolečkách. Získáte pocit nezávislosti, zažijete nová dobrodružství a přitom se nemusíte vzdát zaslouženého pohodlí! Vyberte si ten pra

projít na článek

Kaleido, nový prostor pro zážitky našich pacientů

Kaleido představuje nový způsob „cestování“, který našim klientům umožňuje vydat se z pohodlí domova na jejich vysněné místo za pomocí virtuální reality. The post Kaleido, nový prostor pro zážitky našich pacientů appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek

Předávání pololetního vysvědčení v planetáriu

Dne 29. 1. 2015 žáci 1.E a 3.B navštívili nově otevřené Planetárium Ostrava, kde zhlédli výukové pořady „Cesty energií“ a „Malý třesk v podzemí“. V rámci otevření Experimentária si aktivně vyzkoušeli mnoho zajímavých pokusů souvisejících s astronomií.

projít na článek

Stavební úpravy lesní cesty Hrušková Etapa II

Článek Stavební úpravy lesní cesty Hrušková Etapa II se nejdříve objevil na Loketské městské lesy, s. r. o..

projít na článek