VYKOUZLIT ÚSMĚV NA TVÁŘI DRUHÝCH

Mám obrovskou radost, že jsem právě dnes, po svém návratu domů, vykouzlila tolika milým lidem úsměv na tváři. Jsem plná středomořské energie a zářím.. takže s láskou v srdci posílám takovouhle sílu i dobro s vděčností dál. Amen.

projít na článek

Zubní implantát vám vykouzlí úsměv na tváři

Zubní implantát má moc obnovit vaši ztracenou zubní korunu a vrátit vám zpět zářivý úsměv. V tomto článku se společně podíváme na to, jak probíhá celý proces, který se skrývá za jedním zubním implantátem. Jak získat zubní implantát? Zubní implantát postup

projít na článek

HOLLY PŮLNOČNÍ MĚSÍC - hračky a další humorné vyprávění

Ke hraní se psem můžete využít cokoliv, tím rozvíjet dál jeho schopnosti a věřte, že zaměstnaný pes je holt zaměstnaný pes:-). Video s další netradiční hračkou, určitě vyloudí úsměv na tváři.

projít na článek

Holly Půlnoční měsíc pokračuje ve vyprávění

Holly, fenka německého ovčáka, tu pro vás připravila své další příhody.  Snad vám to vyloudí úsměv na tváři, protože o to hlavně jde. A trochu poučení snad její vyprávění také přinese.

projít na článek

Prapes a pračlověk - ave canis domesticus

Tenhle článek berte jen pro pobavení, vznikl, jak jinak, v mém obchodě, kdy mne na toto téma navedla zákaznice p. Eva. Docela jsme se při tom pobavily, tak snad vyloudí úsměv i na vaší tváři. Takže  vědecká studie je na světě. A protože mi namrzl mozek,

projít na článek

Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv

Vstupenky koupíte přes tento odkaz Příspěvek Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek