Vypínání DVB-T

Zde najdete přehled, kde a kdy se bude v našem regionu vypínat DVB-T vysílání!

projít na článek

Vypínání sítě 3G uVodafone

Aktuálně se připravuje vypnutí 3G sítě u operátora Vodafone k datu 31. 3. 2021. To znamená, že pokud někteří naši zákazníci využívají tuto službu u poplachového systému (vyrozumění o poplachu pomocí GSM sítě), přestane jim tato služba fungovat. Bude pak

projít na článek

Jak řešit přehřívání a samovolné vypínání notebooku? Poradíme!

Jak řešit přehřívání a samovolné vypínání notebooku? Poradíme! Pokud je váš notebook někdy rozžhavený, že na něm sotva udržíte ruce a dokonce se v takové chvíli raději sám vypne, doporučujeme situaci nepodceňovat.

projít na článek

Letos začíná velké vypínání televize. V DVB-T se nejdřív odmlčí Praha

Letos se budou vypínat první vysílače, které šíří signál první generace digitálního pozemního televizního vysílání, které je známé pod zkratkou DVB-T. První test vysílání DVB-T byl v Česku spuštěn již v roce 2000, aby v říjnu 2005 došlo na řádné vysílání.

projít na článek

Přechod z DVB-T na DVB-T2

Úpravy STA.Plán přechodu z DVB-T na DVB-T2. Přehled vysílacích kanálů končícího DVB-T a nastupujícího DVB-T2. Harmonogram jednotlivých změn!  Plán vypínání ČT v DVB-T a  zapínání MUX 21 ČTHD v DVB-T2.

projít na článek

Nefunkční Stažení map z internetu v GEUS 23.0 a nižších verzích

Na serverech ČÚZK dochází od 20.1.2020 postupně k vypínání protokolů TLS 1.0 a 1.1 a běží pouze protokol 1.2. Tato změna nemá vliv na aktuální verzi GEUS 24.0. V programu GEUS 23.0 a nižších verzích nyní přestaly fungovat funkce využívající data ze serve

projít na článek