Vypínání sítě 3G uVodafone

Aktuálně se připravuje vypnutí 3G sítě u operátora Vodafone k datu 31. 3. 2021. To znamená, že pokud někteří naši zákazníci využívají tuto službu u poplachového systému (vyrozumění o poplachu pomocí GSM sítě), přestane jim tato služba fungovat. Bude pak potřeba opatřit si jinou SIM kartu u jiného operátora. SIM kartu musí v zařízení vyměnit naši technici, jedná se o nastavení systému. U dalších operátorů je situace aktuálně beze změny a nejsou známy žádné bližší informace o vypínání. Co se týče vypínání 2G sítí, tak nejbližší uvažovaný rok je 2025. The post Vypínání sítě 3G u Vodafone appeared first on Elektronické a zabezpečovací systémy - Kelcom Liberec.

projít na článek

Jak řešit přehřívání a samovolné vypínání notebooku? Poradíme!

Jak řešit přehřívání a samovolné vypínání notebooku? Poradíme! Pokud je váš notebook někdy rozžhavený, že na něm sotva udržíte ruce a dokonce se v takové chvíli raději sám vypne, doporučujeme situaci nepodceňovat.

projít na článek

Vypínání DVB-T

Zde najdete přehled, kde a kdy se bude v našem regionu vypínat DVB-T vysílání!

projít na článek

Letos začíná velké vypínání televize. V DVB-T se nejdřív odmlčí Praha

Letos se budou vypínat první vysílače, které šíří signál první generace digitálního pozemního televizního vysílání, které je známé pod zkratkou DVB-T. První test vysílání DVB-T byl v Česku spuštěn již v roce 2000, aby v říjnu 2005 došlo na řádné vysílání.

projít na článek

Přechod z DVB-T na DVB-T2

Úpravy STA.Plán přechodu z DVB-T na DVB-T2. Přehled vysílacích kanálů končícího DVB-T a nastupujícího DVB-T2. Harmonogram jednotlivých změn!  Plán vypínání ČT v DVB-T a  zapínání MUX 21 ČTHD v DVB-T2.

projít na článek

Sítě proti hmyzu? Od PSD Servis!

Sezóna otevřených oken a bzučících nezvaných návštěvníků pomalu, ale jistě začíná. Tak už neváhejte a objednejte si sítě proti hmyzu. Rádi vám namontujeme jak klasické sítě do plastových oken, tak otvíravé sítě do balkonových dveří. Jejich výroba trvá oko

projít na článek