Vyražte se svými ratolestmi do Prahy, Bedřichova a Vimperku

Česká triatlonová asociace ve spolupráci se Svazem lyžařů pořádá dětské závody na běžkách. V Trutnově už jedno setkání mladých závodníků proběhlo, další jsou na programu v Praze Chuchli, Bedřichově a Vimperku.

projít na článek

Ve Vimperku se bude bojovat o tituly v zimním triatlonu

V neděli 15. února se ve Vimperku koná závod v zimním triatlonu s názvem WinTrial 2015 a jelikož se jedná o mistrovství České republiky, stanou se vítězové národními šampiony. Na startu se představí i čerstvá vicemistryně Evropy Šárka Grabmüllerová.

projít na článek

Poslední závod ČP v zimním triatlonu

V neděli 9. března se měl ve Vimperku konat poslední závod Českého poháru v zimním triatlonu. Kvůli nepřízni počasí museli ale pořadatelé podnik s názvem WinTrial 2014 zrušit. Závod ve Vimperku měl být původně úvodní zastávkou Českého poháru v zimním tria

projít na článek

Skvělá atmosféra a vítězství Ospalého s Jirouškovou

Opava po dlouhých dvaceti letech hostila vrcholný triatlonový závod. Ten byl čtvrtým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu a vítězství v něm ukořistili Filip Ospalý a Jana Jiroušková. Ti svůj triumf v cíli oslavili se svými ratolestmi. Pro Ospalého

projít na článek

06/2022 Budeme dodávat tramvaje do Prahy!

KOS Krnov společně se svými partnery v alianci TWT (Pragoimex, Čtěte více Článek 06/2022 Budeme dodávat tramvaje do Prahy! se nejdříve objevil na KOS.

projít na článek