Vysazování do revíru

Dnes jsme obdrželi informaci z JČÚS, že zítra proběhne vysazení 200 kg duháka. Ryby pro nás budou připraveny ráno na sádkách v Kaplici. Podle dostupných informací by to měli být duháci o váze 1 až 2 kg. Dle instrukcí z JČÚS budou ryby vysazeny na několik míst od těstáren po silniční most E55.

projít na článek

Vysazování duháka

Dnes bylo do revíru Vltava 24 nasazeno 150 ks duháka o průměrné váze 2,5 kg. Vysazení proběhlo přímo z auta v úseku od kempu po železniční most.

projít na článek

Vysazení potočáka

Do revíru bylo vysazeno 57 ks nádherných potočáků o celkové váze 144 kg. Vysazení proběhlo pomocí vaniček v úseku od kempu naproti těstárnám po železniční most v Boršově.

projít na článek

vysazení duháka

Ve středu 7.4.2016 proběhlo další vysazení duháka do revíru. Vysazení proběhlo pomocí vaniček a přímo rukávem z auta.

projít na článek

ŠETŘETE PŘÍRODU. VÝZVA PLATÍ STÁLE

Jedním z bodů usnesení z naší letošní členské schůze je nařízení všem členům Místní organizace České Budějovice 1, aby aktivně přispívali k ochraně přírody i našich sportovních a chovných revírů. Zjištěné závady a případný větší úhyn ryb mají členové okam

projít na článek

VÝLOVY JDOU, RYBA NA VÁNOCE BUDE

Naše organizace spravuje několik desítek chovných rybníků, kde se chovají ryby od vykulení v líhních po tržní velikost. Nabídka je pestrá. Chová se i bílá ryba, která bývá opomíjena na jiných vodách. Nyní probíhají výlovy dorostlých kusů i násady, která s

projít na článek