Vyšel nový metodický pokyn SJ-PK

Dne 26. září 2019 byl schválen Ministerstvem dopravy, Odborem pozemních komunikací pod č. j. 65/2019-120-TN/2 nový Metodický pokyn Systém jakosti v oboru pozemních komunikací (SJ-PK).

projít na článek

Informace pro držitele přílohy SJ-PK k certifikátu QMS

Dne 20.12.2019 vyšel metodický pokyn SJ-PK (verze 2019) ve Věstníku dopravy č. 14/2019. Tímto tento metodický pokyn nabyl účinnosti.

projít na článek

Detailní metodický pokyn k EET

Finanční správa zveřejnila detailní metodický pokyn k EET http://www.etrzby.cz/assets/cs/prilohy/Metodika-k-evidenci-trzeb_v1.0.pdf Příspěvek Detailní metodický pokyn k EET pochází z Účetnictví Horáček

projít na článek

Metodický pokyn MMR pro kolaudaci staveb povolených podle předchozích verzí stavebních zákonů

Ministerstvo pro místní rozvoj, jakožto věcný gestor stavebního zákona, vydalo metodický pokyn týkající se kolaudování staveb povolených podle předchozích verzí stavebních zákonů. Tento metodický pokyn zahrnuje rovněž problematiku řešenou SEI jako dotčený

projít na článek

SJ - PK

CQS je akceptovaným akreditovaným certifikačním orgánem Ministerstvem dopravy ČR pro Metodický pokyn Systému jakosti v oboru pozemních komunikací (SJ-PK) pro verzi z roku 2019.

projít na článek

Než do Sudet vkročil stín

Rozhovor Milana Šefla o Rozhledně a o Sudetech vyšel nedávno v Týdeníku Rozhlas. Přečíst si ho můžete po kliknutí na obrázek.

projít na článek