Výstavba Siam parku v Maspalomas může začít

Úřad pro kulturní dědictví vlády Kanárských ostrovů dal zelenou pro odkanalizování údolí , kde má stát plánovaný Siam Park Maspalomas. Experti se shodli, že archeologické nálezy nepředstavují překážku výstavby.

projít na článek

Konečně! Výstavba Siam parku začne v Maspalomas již příští týden.

Po letech peripetií a překonávání překážek ze strany úřadů a firem, které se cítí ohrožené ve svém podnikání novou konkurencí, začne příští týden v Maspalomas výstavba největšího evropského vodního parku.

projít na článek

Zamyšlení : Politici se označují za šílence a stavba Siam Parku na Gran Canaria je ve hvězdách

Trpělivost a shovívavost německého podnikatele Wolfgang Kiesslinga s absudrními kroky úřadů a politiků na Gran Canaria  je zdá se nekonečná. Jen díky nezměrné vůli německé podnikatelské rodiny, která vlastní obří zábavní parky Loro Pargue a Siam Park na o

projít na článek

V Puerto de Mogán začne výstavba nového městského parku

Ikona jihu Gran Canaria, velmi oblíbený  přístav Puerto de Mogán , získá nový městský park. Výstavba by měla začít do konce roku a potrvá asi osm měsíců. 

projít na článek

Karneval Maspalomas 2019 připomene výročí letu Apollo 11

Jen několik hodin po skončení letošního karnevalu v Maspalomas , zveřejnili pořadatelé na svém FB profilu termín příštího ročníku karnevalu.  Karneval Maspalomas 2019 se uskuteční ve dnech 14. až 24.března (marca) 2019.  

projít na článek

Program Silvestrovských oslav v Maspalomas

Párty vybavení, živá hudba a churros s čokoládou zdarma, taková bude Silvestrovská noc v Maspalomas. 

projít na článek