Vývoj podmetacích sněhových řetězů Onspot na vozidla Tatra

Vážení zákazníci, již nějakou dobu TOM service s. r. o. usiluje o vývoj certifikovaných automatických podmetacích sněhových řetězů značky ONSPOT na vozidla Tatra. Máme radost, že se postupně naše úsilí proměňuje v realitu. V prosinci loňského roku nás navštívilo vedení značky ONSPOT z firmy VBG Group Truck Equipment GMBH, aby provedli sken podvozku Tatra. Skenování proběhlo u našeho významného partnera THT Polička s.r.o., který se specializuje na kompletaci hasičských vozů. Právě od záchranných složek jsme v minulosti obdrželi nejvíce poptávek na certifikované automatické podmetací sněhové řetězy ONSPOT. Firma VBG nyní zpracovává veškeré dokumenty tak, aby byl prototyp certifikované zástavbové sady na trhu již koncem měsíce ledna. Poté opět ve spolupráci s THT Polička provedeme montáž prototypu, jeho odzkoušení a pokud se naše společné úsilí podaří, můžeme se těšit na zahájení výroby! Již nyní obchodní tým TOM service může srdečně poděkovat našim partnerům THT Polička a VBG. The post Vývoj podmetacích sněhových řetězů Onspot na vozidla Tatra appeared first on TOM service s.r.o..

projít na článek

Certifikované automatické sněhové řetězy ONSPOT na vozidla Tatra jsou tu

Vážení zákazníci, ve spolupráci s naším významným obchodním partnerem THT Polička, s.r.o. a naším švédským dodavatelem ONSPOTů firmou VBG TRUCK EQUIPMENT jsme po dlouhém úsilí vyvinuli první certifikované automatické řetězy na vozidla Tatra. Již první zak

projít na článek

Náhradní vozidla

V případě nezaviněné nehody máte nárok na úhradu nákladů náhradního vozidla ze zákonného pojištění viníka, nebo i v případě z vlastní viny či vandalismu, v případě vlastního připojištění k havarijnímu pojištění. Více podrobností v sekci NÁHRADNÍ VOZIDLA.

projít na článek

Rozšíření evidenčních údajů vozidla

Údaje o vozidle v číselníku Vozidla byly rozšířeny o novou záložku „Další parametry“. Nově zde můžete využívat celou řadu dalších údajů členných do pěti skupin...

projít na článek

Snadná renovace světlometů vašeho vozidla

Obnovte průhlednost světlometů vašeho vozidla. S přípravkem Arexons budou vaše světla opět jako nová. Jednoduše, efektivně a okamžitě! Údržba světlometů nikdy nebyla jednodušší.

projít na článek

Vývoj nezastavíš...

Vývoj nezastavíš...nás už vůbec ne! Sulcar servis

projít na článek