Výživa a potraviny – 6/2023

Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH Jiné možnosti jak získat časopis Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou. OBSAH Krátká, G., Šístková, I., Čížková, H., Kyselka, J., Málková, M., Brát, J., Rajchl, A.,: Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje Skřivan, P., Sluková, M., Švec, I., Čížková, H., Horsáková, I., Rezková, E.: Využití moderních fermentačních postupů při výrobě běžného pšeničného pečiva Dušková, M., Koláčková, I., Zapletalová, M., Novák, D., Králík, P., Karpíšková, R.: Průkaz probiotických kultur v komerčních doplňcích stravy na českém trhu Brát, J.: Trojrozměrná potravinová pyramida Německé společnosti pro výživu Mrhálková, I.,Dolanová, I.: Vývoj spotřeby potravinářských výrobků v ČR v uplynulém desetiletí FROM THE CONTENTS Krátká, G., Šístková, I., Čížková, H., Kyselka, J., Málková, M., Brát, J., Rajchl, A.,: The impact of processing on organoleptic properties and chemical composition of rapeseed oil Skřivan, P., Sluková, M., Švec, I., Čížková, H., Horsáková, I., Rezková, E.: The use of modern fermentation techniques in the production of common white wheat bakery products Dušková, M., Koláčková, I., Zapletalová, M., Novák, D., Králík, P., Karpíšková, R.: Evidence of probiotic cultures in commercial food supplements on the Czech market Brát, J.: The three-dimensional food pyramid of the German Nutrition Society Mrhálková, I.,Dolanová, I.: Development of consumption of food products in the Czech Republic in the past decade Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 6/2023 OBSAH Vážení a milí čtenáři Speciální potřeby v oblasti výživy u dětí předškolního věku Je vykazování Diagnosis Related Group markerů užitečné pro oblast nutriční péče poskytované nutričním terapeutem? Studenti nutriční terapie z Lékařské fakulty v Brně se opět zúčastnili Noci vědců Co báby kořenářky nevěděly Kopr Tržiště dobrých příkladů ze školních jídelen 1. tak trochu jiná konference v rámci projektu Máme na talíři Co je nutriční a potravinová gramotnost Kdo ví, odpoví Co je Vegemite, který slaví 100 let Hygienická rada Je vhodné používat omyvatelné ubrusy?

projít na článek

Konference Dětská výživa a obezita 2023

Pořadatel: Společnost pro výživu, z.s. organizačně zajišťuje výživaservis s.r.o. Termín akce: 8. prosince 2023 Místo konání: Praha Konferenční sál SVS ČR Slezská 100/7, Praha 2 Organizační pokyny Vložné je 1.815 vč. DPH. Pro členy Společnosti pro výživu

projít na článek

Výživa a potraviny – 5/2023

Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH Jiné možnosti jak získat časopis Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou. OBSAH Málková, I.: Jak po zhubnutí udržet tělesnou hmotnost a vyhnout se jojo efektu dle metodiky společnosti ST

projít na článek