VZNIK NEMOCÍ OVLIVŇUJÍ MYŠLENKY I JEDNÁNÍ

Pro určité podmínky a působení jsou zákonité určité výsledky. Sůl se ve vodě rychle rozpustí, dřevo v ohni shoří, teplem se voda postupně odpařuje. Je pevný řád a jistá zákonitost také ve zdravotních potížích, které lidi potkávají? URČITĚ ANO!

projít na článek

NAŠE POCITY OVLIVŇUJÍ NAŠE MYŠLENKY

Přátelé, zní to neskutečně, ale efekt nastavení naší mysli je tisíckrát ověřený faktem a skutečnost našich životů. Vždycky se cítíme podle myšlenek, které v hlavě zrovna máme. A naše myšlenky jsou zase výsledkem našich přesvědčení. Změňme čemu věříme a zm

projít na článek

Termín příštího jednání RS VHS Turnov.

Příští jednání RS se uskuteční v úterý dne 13. 2. 2024 od 9.30 hod. v budově Městského úřadu Rovensko pod Troskami. The post Termín příštího jednání RS VHS Turnov. appeared first on VHS Turnov,.

projít na článek

Nejsmrtelnější nemoci světa – Marburg, Ebola, FOP a další

Zdravotnictví ušlo za posledních pár desítek let pořádný kus cesty. Přesto existují nemoci, které pořádně děsí nejen lékaře. Mají na svědomí miliony životů.

projít na článek

Fitness tréner

Vzdělání a praxe v oblasti sportu a zdravého životního stylu Fakulta tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy (praxe ve sportu jako trenér více jak 20 let) Masér – zaměření na bolestivé stavy zad a kloubů, testování oslabených i zkrácených svalů a z

projít na článek

Typické příznaky pohlavní nemoci – kdy je vhodné navštívit lékaře

Občas může mít i ta nejkrásnější noc nepříjemnou dohru. Jestliže se objeví příznaky pohlavní nemoci, měli byste okamžitě navštívit lékaře. The post Typické příznaky pohlavní nemoci – kdy je vhodné navštívit lékaře first appeared on Hračky do postele.cz.

projít na článek