Webinář Hemosken a 5 kroků pro zachování zdraví

Aktuální termíny živých setkání pondělí  1.5. 2023 od 20:00 do 20:45 pondělí  8.5. 2023 od 20:00 do 20:45 Registrace [contact-form-7] Webinář pro vás připravili Michaela Alali Beitlová Vladimír Dydyk Cíl a program webináře Cíl:  Seznámit veřejnost s možností domácí péče o zachování zdraví a optimalizaci stravování celé rodiny pomocí hemoskenu. Ukázat účastníkům, jak relativně snadno získat přehled o fyzickém stavu celé rodiny a jak získat informace o tom, kde jsou slabiny organizmu a jak se o ně postarat. Program: První část přednášky je zaměřena na metodu hemoskenu. Hemoskenování je moderní, minimálně invazivní metoda sloužící k rychlému zjištění stavu krve a jejího vlivu na fyzickou kondici člověka. Na rozdíl od klasického laboratorního odběru krve se hemoskenování zabývá krví okamžitě po jejím přijetí – odtud název živá kapka. Druhá část přednášky se zaměřuje na příčiny vzniku deficitů v mikrovýživě a případných patologických jevů odhalených pomocí hemoskenu a doporučení kroků pro udržení těla v rovnováze a další doporučení, jak se do rovnováhy dostat zpět, není-li tělo momentálně v dobré kondici. Chci zhlédnout archivní záznam po vyhlášených termínech Pokud jste zvyklí si čas na sebevzdělávání plánovat podle sebe, můžete zhlédnout archivní záznam přednášky později po vyhlášených termínech.  A protože je opakování matka moudrosti, můžete se zúčastnit i našich živých přednášek později. Na nich najdete přidanou hodnotu v podobě otázek a odpovědí na vše, co Vás zajímá. Na živých setkáních máte výhodu interakce a okamžitého sdílení zkušeností lektorů. [contact-form-7] The post Webinář „Hemosken a 5 kroků pro zachování zdraví“ first appeared on .

projít na článek

Co musí každá firma udělat, aby byla digitální?

Webinář | 24.10.2023 Online webinář, kde Vám společně s partnerem RICOH ukážeme co dělat, jak a kterými procesy začít digitalizaci a jak Vám k tomu pomůže elektronický podpis.

projít na článek

Jak naplánovat webinář

Příspěvek Jak naplánovat webinář pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek

Jak holisticky optimalizovat své zdraví při pandemii virem COVID-19?

Rádi bychom konstruktivně přispěli současné situaci při pandemii virem COVID-19 a dali vám nějaké návody, jak optimalizovat své zdraví a co konkrétně dělat.  Proto vám dáme bezplatně k dispozici příručku “Optimalizace zdraví, Holistická příručka pro rychl

projít na článek

Schvalování aelektronické podepisování smluv

Webinář | 7.11.2023 Na webináři Vám společně s partnerem SABRIS ukážeme řešení pro oběh, schvalování a elektronický podpis smluv. Projektový manažer Kamil Kolomazník v krátkosti představí zkušenosti s digitalizaci interních procesů ve skupiny HP Tronic

projít na článek

MZČR - infografika jak se chovat při nákupu

Vážení zákazníci, v souvislosti s pandemií koronaviru a ochranou vašeho zdraví i zdraví celé společnosti vás žádáme o důsledné dodržování následujících pravidel z infografiky Ministerstva zdravotnictví České republiky.

projít na článek