WEBOVÉ EDITORY aneb POSTAVÍM SI WEB SÁM

Jako Wix Partner pro ČR denně řešíme spoustu dotazů a žádostí o úpravy/opravy na webových stránkách zákazníků Wix . A denně se setkáváme s tím, že mnohdy není chyba v platformě Wix, jak je často uváděno v různých komentářích a příspěvcích, nýbrž v domněnce, že opravdu funkční stránky si zvládne postavit každý, bez znalosti základních pravidel (a teď se nebavíme o znalosti kódu) struktury, obsahu, SEO atd. Je to zhruba stejné, jako bych se rozhodla sama vyměnit brzdové kotouče na autě podle youtube návodu. Domnívám se, že není až tolik podstatné, pro jakou webovou platformu se člověk ve finále rozhodne (Wix, Mioweb, Webnode, WordPress, Shoptet….). Podstatné je, že bez předchozího jasného plánu co chci nabízet, komu, jak, kde, za kolik, kdo je moje konkurence + alespoň základních znalostí z oblasti online marketingu, nemohu vytvořit funkční obchodní / marketingový nástroj pro můj business. Pokud se chcete sami pustit do tvorby webových stránek, aby byly nejen dle vašich představ, ale také skvěle fungovaly, přijďte na některý z našich kurzů. Rádi pomůžeme dát tvář vašemu projektu. Veronika Knirschova - Wix Expert PS: ...a pro rodiče, jejichž dítko by v té době sedělo doma u monitoru, jsme připravili skvělý, aktivní program, který mu přinese reálná dobrodružství s novými kamarády. MÁM VOLNÝ VÍKEND - aktivní programy pro děti

projít na článek

Postavím to jin

de The post Postavím to jin first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Markdown aneb píšete články stále ještě ve Wordu?

Proč používám Markdown formát? Jaké editory mi pomáhají k produktivitě?

projít na článek

Postavím si banjo svépomocí

Není to úplně nejlepší nápad. Proč?Nákup součástek na Open Back 11´by přišel na 12.658 Kč.V případě, že si nedáte tonering a korpus si vyrobíte z plastového vodovodního potrubí vnějšího průměru 280mm (11´= 279,4mm) to dá jen 8.378 Kč. Nejlevnější sestava:

projít na článek

Webové stránky

Done, s.r.o. ve spolupráci s 4WORKS Solutions s.r.o. zpřístupnilo nové webové a informační stránky. The post Webové stránky appeared first on Done s.r.o..

projít na článek

Webové stránky pro projekční kancelář

Náš dlouhodobý klient mne požádal o výrobu webové prerzentace a zavedení jejich firemního emailového serveru.

projít na článek