Windsurfařka Švíková v TOP10 v olympijské regatě

Windsurfařka Kačka Švíková vybojovala na olympijských hrách parádní 9. místo! Je to teprve páté umístění v první desítce v historii celého českého i československého jachtingu!

projít na článek

Česká vlajka bude vlát na olympijské jachtařské regatě!

Kateřina Švíková vítězstvím v posledních dvou rozjížďkách potvrdila své celkové první místo, a to znamená, že v závodě ať dopadnou zítřejší finálové jízdy jakkoli, nebude hůř něž třetí. Vybojovala tak pro Česko místo na olympiádě.

projít na článek

Zlato z Hyeres pro windsurfařku Barboru Švíkovou

Windsurfařka Barbora Švíková z Yachtu Club CERE vyhrála ve třídě iQFoil závod světové série olympijských lodních tříd ve francouzském Hyeres!

projít na článek

Jachtařky dnes vstoupí do soutěže

Zatímco windsurfařka Kateřina Švíková si naordinovala na poslední den před závodem odpočinek, posádka 49eruFX Zosia Burska a Sára Tkadlecová dopoledne absolvovaly poslední trénink a pak šly také relaxovat.

projít na článek

Windsurfařka šestá, skiff jedenáctý v polovině závodu

posádka 49eruFX Zosia Burska a Sára Tkadlecová stále drží 11. příčku jen o kousek za první desítkou, která postupuje do finálové jízdy. Kateřina Švíková ve třídě iQFoil zajela včera skvěle – dvě osmá místa a je průběžně šestá. Vítr by měl být dnes přízniv

projít na článek

Windsurfing: Olympijská regata Karla Lavického

Jediným zástupcem českého jachtingu na olympijských hrách v Tokiu byl Karel Lavický ve windsurfingové třídě RS:X. V olympijské regatě mužů startovalo pouze 25 závodníků.

projít na článek