Youtuberi 2.0: Lenka Polcerová

Další z inspirací přilétá od týmu Markeru CS. Jak na (sebe)reflexi ve vzdělávacích a dobrovolnických aktivitách? Lenka se tomuto tématu intenzivně věnuje v rámci své práce v organizaci INEX Sdružení dobrovolných aktivit. Vytvořili k tomuto tématu takový šikovný nástroj Mrkněte na další z řady videí v rámci rubriky Youtuberi 2.0! The post Youtuberi 2.0: Lenka Polcerová first appeared on Marker CS.

projít na článek

Youtuberi 2.0: Jaro Dodok

Slíbená inspirace s Markerem je tu! Účastník Jaroslav Dodok vás provede tím, jak prezentovat aktivity a organizace v médiích. Rozklikněte novinku pro odkaz na Youtube! The post Youtuberi 2.0: Jaro Dodok first appeared on Marker CS.

projít na článek

Youtuberi 2.0: Tomáš Pešek

Další video člena týmu Markeru CS se věnuje provokativní otázce: Prečo nevychováváme zrelých mužov? Zajímavé téma aktuální také pro práci s mládeží. Shlédněte video od Tomáše! The post Youtuberi 2.0: Tomáš Pešek first appeared on Marker CS.

projít na článek

Z Markeru CS se valí Youtuberi 2.0!

Šíření výsledků aktivit v práci s mládeží je velkým tématem, se kterým ale také bojujeme. Jak na to? Co vlastně šířit, komu a jak? Zajímá to někoho? No jasně, že jo! Na toto téma se zaměřujeme i na Markeru CS. Účastníci i tým se rozhodli přijmout výzvu

projít na článek

Lenka Praunspergerova, 15. 1. 2022

Byli jsme spokojeni. The post Lenka Praunspergerova, 15. 1. 2022 appeared first on Ing. Martin Ščerba s.r.o..

projít na článek

Youtubering

Žijeme v době internetu. To přináší také vznik nových celebrit. In se totiž stávají nejen slavné osobnosti z oblasti showbusinessu, ale také lidé, kteří se umí pohybovat v oblasti mediálních kanálů. Těmto internetovým celebritám se říká vlogeři nebo youtu

projít na článek