Z Internet Effectiveness Awards 2023 si odnášíme hned 7 ocenění!

Soutěž Internet Effectiveness Awards hodnotí efektivitu přihlášených digitálních řešení již od roku 2005. Účastníme se každý rok a z letošního úspěchu jsme pořádně nadšení!

projít na článek

SPOLEČNOST HONDA ZÍSKALA OCENĚNÍ „RED DOT 2021“

Ostatní - Modely New Jazz a Jazz Crosstar si vysloužily uznání díky vynikající vyváženosti funkčnosti, designu a bezpečnosti. Luxusní skútr Forza 750 v sobě spojuje elegantní linie designu se sportovním výkonem a mimořádnou všestranností. Prestižní meziná

projít na článek

Svatební šaty v Salone EL, Brno pro každou nevěstu

Svatební šaty v Salone EL, Brno pro každou nevěstu Svatební salon EL Brno zastupuje jednu z nejžádanějších a nejvíce uznávaných sv

projít na článek

internet nebo Internet?

Co je správně? Je správně internet s malým „i“ nebo Internet s velkým „I“. Pro mnoho lidí znamená internet to samé co The post internet nebo Internet? first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Ze soutěže efektivity IEA22 si naše projekty odnáší šest ocenění!

V letošním ročníku soutěže efektivity digitálních projektů IEA se našim projektům podařilo získat hned 6 ocenění. Pojďme si je stručně představit.

projít na článek

Jak funguje internet

Jak funguje internet? Na tuto otázku není úplně jednoduchá otázka. Kompletní popis toho, jak funguje internet, by zabral víc místa, The post Jak funguje internet first appeared on Co je internet?.

projít na článek