Ze soutěže efektivity IEA22 si naše projekty odnáší šest ocenění!

V letošním ročníku soutěže efektivity digitálních projektů IEA se našim projektům podařilo získat hned 6 ocenění. Pojďme si je stručně představit.

projít na článek

Na WebTop100 jsme podruhé v řadě získali hlavní cenu Autor roku!

Z letošního ročníku významné soutěže WebTop100 si odnesly ocenění hned tři naše projekty. A co víc, podruhé za sebou jsme získali také hlavní cenu pro nejlepší agenturu – Autor roku!

projít na článek

Dvě zlata, jeden bronz a hlavní cena z WebTop100 pro FG Forrest!

V letošním ročníku prestižní soutěže WebTop100 zabojovaly tři naše projekty. Máme tedy velkou radost, že porota všechny tři „postavila na bednu.“ A získali jsme i hlavní cenu soutěže – Autor roku!

projít na článek

Ocenění naší kroniky

Naše kronika získala ocenění v rámci Zlínského kraje. V úterý 13. 6. proběhlo ve Zlíně vyhlášení výsledků soutěže Vesnice roku, kde byl naši obci udělen diplom za vzorné vedení obecní kroniky. Jedná se tak o ocenění dlouholetého pracovního úsilí našeho kr

projít na článek

Vyhodnocení soutěže Posel dobrých zpráv

Žáci z 5. B se zúčastnili soutěže, kterou vyhlásila naše Městská knihovna - Posel dobrých zpráv. V literární kategorii se umístili na 1. místě Nela Suchánková, 2. místě Pavel Maršík a 3. místě Hana Měřínská. Speciální ocenění ve výtvarné kategorii získala

projít na článek

KANÁREK V DOLE

Dne 8. 9. 2023 proběhla vernisáž výtvarných prací a oficiální vyhlášení výsledků soutěže „KANÁREK V DOLE“. Výtvarné soutěže se zúčastnili také žáci naší školy a získali nejvyšší ocenění.

projít na článek