Z německého pekla si vezeme 3. místo

V sobotu naši mladší žáci zavítali na velmi kvalitně obsazený turnaj do německého města Görlitz. Rádi bychom se s Vámi podělili o dění na celém turnaji i o těžké chvilky, se kterými se naši svěřenci museli poprat. Pro náš tým to byla doslova a bez nadsázky zkouška ohněm, ve které, si myslíme, že jsme obstáli. Pro většinu našich svěřenců se jednalo o vůbec první ostrý start v této kategorii a ještě k tomu na takovém turnaji, zhodnotili po turnaji trenéři Lukás Vostrý a Tomáš Kudrna. Ač výsledky vypadají všelijak, tak průběhy zápasů byly velmi vyrovnané. Zápasy se hrály v rozložení 2 x 20 minut, takže docela záběr pro kluky a holky. K prvnímu zápasu proti týmu HC Elbflorenz jsme dorazili 10 minut před začátkem, takže rychle rychle převléct, rozhýbat se a šlo se na plac. Bohužel první poločas odpovídal rozpoložení, v jakém jsme přijeli dlouhá cesta, málo času na aklimatizaci, první zápas po půl roce atd No a než jsme se stačili rozkoukat, prohrávali jsme po poločase děsivým rozdílem. Druhý poločas už byl ovšem úplně jiný. Hrálo se vyrovnané utkání, naše hra nabírala na kvalitě a výsledkem bylo, že jsme druhý poločas remizovali. Druhý zápas jsme odehráli po krátké 5 min. pauze s domácím výběrem. Od začátku zápasu jsme navázali na konec toho předešlého a kvalitní, bojovnou hrou jsme hráli vyrovnaný první poločas, který jsme ale prohráli o čtyři branky. Ve druhém poločase jsme přitvrdili v obraně, začali jsme se prosazovat více v útoku a výsledkem bylo otočení nepříznivého stavu v náš prospěch. V utkání jsme nakonec zvítězili o čtyři branky. No a poslední zápas? To byl přesný opak toho prvního. V prvním poločase jsme navázali na předchozí vítězný zápas a s celkem NSG Rimeni jsme hráli vyrovnanou partii. Dařila se nám obrana, v útoku jsme se také prosazovali. Vše vypadalo dobře a poločas jsme končili s jednobrankovým náskokem soupeře. Na začátku druhé půle se nám ještě podařilo vyrovnat a pak přišel totální kolaps. Přestalo se nám dařit proměňovat i ty nejvyloženější šance, rozhodčímu se povedlo pár kontroverzních rozhodnutí, soupeři vyšlo, na co sáhl a to vše vedlo k tomu, že na nás padl takový tlak, že jsme již nebyli schopni konečný výsledek zápasu nijak zvrátit. Musíme všechny pochválit za to, jak se vypořádali s takto náročným turnajem. Myslíme si, že jsme zanechali dobrý dojem. Naše hra se zápas od zápasu zlepšovala. Velkou pochvalu zaslouží gólmani, kteří chytali výborně. Mrzí nás velké množství individuálních chyb a neproměňování šancí, zhodnotili na závěr turnaje trenéři Vostrý a Kudrna. Výsledky jednotlivých utkání Týmy Výsledek utkání Střelci HK Chomutov – HC Elbfloranz 12 : 27 Kollárová 3, Machačná 3, Kudrna 3, Cihelka 2, Vintrlíková 1 HK Chomutov – SV Koweg Görlitz 16 : 12 Kollárová 4, Machačná 3, Vostrý 2, Cihelka 2, Kudrna 2, Myšák Míra 1 HK Chomutov – NSG Rimeni 11 : 22 Machačná 7, Kudrna 2, Myšák Míra 1, Vintrlíková 1 The post Z německého pekla si vezeme 3. místo appeared first on HK Chomutov.

projít na článek

Ifo: Konkurenceschopnost německého průmyslu klesá

Konkurenceschopnost německého průmyslu v rámci Evropské unie i na globálním trhu se už delší dobu zhoršuje. Ve své zprávě na to dnes upozornil mnichovský ekonomický institut Ifo, který se odvolává na výsledky svých průzkumů.

projít na článek

Už se to veze!

To by bylo, aby nebylo! Milé děti a dospělí, kteří se cítíte podobně, už vám vezeme sladké odměny za sladké vzděláváníU nás totiž vítězí všichni! Těšíme se na děti a učitele na našich školních akcích a děti a jejich rodiče na akcích pro rodiny.

projít na článek

Reno obuv - Boty, které opravdu sednou

Obuv Reno už nikdy nevyzujete. Alespoň tak to hlásá reklamní slogan oblíbeného německého obchodu. A my po prohlídce sortimentu musíme souhlasit. Boty značek Tamaris, Tom Tailor nebo S.Oliver prostě chceme nosit pořád.

projít na článek

Akce: Získejte e-knihu k cestovnímu pojištění od ČSOB Pojišťovny

Pojišťovna ČSOB si i letos připravila akci pro své klienty, kteří se sjednají cestovní pojištění u ČSOB třeba při cestování autem. K výhodné online nabídce získají také možnost vybrat si některou z e-knih zdarma. Eknihu si s sebou můžete vzít v mobilním t

projít na článek

Beachvolejbalový turnaj 2020

Vítězové dnešního beachvolejbalového turnaje: 1 místo: Libra, Macová 2 místo: Kolář, Bendová 3 místo: Matějíček, Soukeníková The post Beachvolejbalový turnaj 2020 appeared first on Nivnická riviéra.

projít na článek