Za nákupy perník zdarma

Přijeďte na velikonoční nákupy do Trefy. Jako bonus obdržíte při nákupu nad 400 Kč perník zdarma. Akce s perníkem platí od 3.4.-4.4.2015.

projít na článek

Velikonoční perník zdarma

Vážení zákazníci, při nákupu nad 400 Kč dostanete perník zdarma. Akce platí od 12. do 13.4.2017 ve všech supermarketech Trefa. Výdej na pokladnách do vydání zásob.

projít na článek

Vánoční perník

Ten, o němž se píše ve starých letopisech, s tím současným neměl sice mnoho společného, jedno však jistě: patřil mezi tradiční a ceněné pochoutky, jejichž důležitou složkou byl med. A medem (čili strdím) podle Starých pověstí českých tyto země oplývaly.

projít na článek

Perník

Jednou z typických buchet v řadě domácností je určitě perník. Tato rychlá a jednoduchá buchta plná kakaa s vůní perníkového koření okouzlí nejenom dospělé, ale i děti. Můžete ho proříznout a naplnit jakoukoliv marmeládou, polít hořkou čokoládou, posypat k

projít na článek

Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu!

Využijte jedinečnou příležitost nakoupit dárky od Frais Monde se slevou 15 %! The post Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu! appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Bílý perník ozdobí Velikonoce v Perníkové chaloupce

Spolková samospráva na vědomost dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 16. a 17. dubna 2022 jedinečná sláva!

projít na článek