Zábavnější než Kreuzberg: nejen Berlín má svou bohémskou čtvrť!

Každé město má čtvrť, která nepřetržitě pulzuje životem. Vytváří pomyslné srdce a mísí se v ní jak turisté, tak místní. Zábava tu téměř nikdy nekončí, a je tak ideální pro nasávání atmosféry a poznávání unikátního genia loci. Vybrali jsme pro vás šest alternativních městských čtvrtí, které rozhodně stojí za návštěvu a pozornost.

projít na článek

Eurovíkendy Berlín letenky

Berlín je hlavní město Německa a ideálním místem pro strávení pěkného eurovíkendu. Jaké jiné město v Evropě dokáže nabídnout takovou historickou atmosféru jako právě Berlín? Svou rozlohou patří pochopitelně k největším městům v Německu. Se svou populací b

projít na článek

Montáž zahradní chaty Berlín únor 2022

Velkou zahradní chatu s podkrovím Berlin jsme si postavili přímo u nás v areálu.  Je praktická i jako letní kancelář a skvěle může sloužit v létě jako místo pro home office.

projít na článek

BERLIN IN THE MOON

BERLIN IN THE MOON From 11pm party le clan friday prague full moon prague in the moon Published on September 28 2016 by NorMan

projít na článek

Las Palmas čeká významný urbanistický projekt, čtvrť Las Rehoyas se bude znovu stavět

Vzhledem k rozsahu  je tento projekt považován za nejambicióznější v rozvoji  měst na Kanárských ostrovech. Po dokončení čtvrť  nabídne bydlení  pro 2 558 rodin, 643 rodin ze stávajících obyvatel čtvrť bude muset opustit.  

projít na článek

Periscope 16

Periscope 16 OstGut Ton - Berghain Resident - Berlin Published on July 10 2016 by NorMan

projít na článek