Las Palmas čeká významný urbanistický projekt, čtvrť Las Rehoyas se bude znovu stavět

Vzhledem k rozsahu  je tento projekt považován za nejambicióznější v rozvoji  měst na Kanárských ostrovech. Po dokončení čtvrť  nabídne bydlení  pro 2 558 rodin, 643 rodin ze stávajících obyvatel čtvrť bude muset opustit.  

projít na článek

V Las Palmas plánují další turistickou atrakci, tentokrát lanovku

Projekt lanovky představili starosta Las Palmas, Augusto Hidalgo a předseda správy přístavu, Luis Ibarra. Podle starosty je projekt již v pokročilém stádiu a počítá se základnovou stanicí nedaleko obchodního centra El Muelle a mola Santa Catalina, kde při

projít na článek

Fotbal : UD Las Palmas - rozpis zápasů 2012/2013

UD Las Palmas bude i letos bojovat o postup mezi španělskou fotbalovou elitu. 

projít na článek

Las Palmas - historické památky a pláž Las Canteras

Las Palmas je proslulé svou nádhernou písečnou pláží, přístavem, ale také historickou čtvrtí Vegueta s katedrálou, starobylými uličkami a kanárskou tržnicí. Návštěvu Las Palmas je možné s výraznou slevou spojit s dalšími výlety. 

projít na článek

Las Palmas- historické památky, muzea a kostely

Celodenní výlet. A co uvidíte? To nejlepší z hlavního města Las Palmas de Gran Canaria, posuďte sami!  Historická čtvrť Vegueta (katedrála sv. Anny, Casa de Colón, Museo Canario, Iglesia de San Agustín, Parroquía de Santo Domingo de Guzmán, Iglesia de San

projít na článek

Výletní parníky neopouštějí přístav Las Palmas, sezóna bude celoroční

Již několik let je hlavní město Gran Canaria a kanárských ostrovů, Las Palmas, spojováno od října do dubna neodmyslitelně s výletními zaoceánskými parníky.

projít na článek