V Las Palmas plánují další turistickou atrakci, tentokrát lanovku

Projekt lanovky představili starosta Las Palmas, Augusto Hidalgo a předseda správy přístavu, Luis Ibarra. Podle starosty je projekt již v pokročilém stádiu a počítá se základnovou stanicí nedaleko obchodního centra El Muelle a mola Santa Catalina, kde přistávají velké zaoceánské výletní parníky.

projít na článek

Las Palmas má další atrakci - BEER BIKE GC

V Las Palmas nabízí Beer Bike místo pro 18 lidí a je skutečně veselou alternativou pro poznání krás města na severovýchodě ostrova Gran Canaria. Jen je nutné se smířit s tím, že vyjma poznávání krás města a pití piva je nutné šlapat do pedálů.

projít na článek

Las Palmas - historické památky a pláž Las Canteras

Las Palmas je proslulé svou nádhernou písečnou pláží, přístavem, ale také historickou čtvrtí Vegueta s katedrálou, starobylými uličkami a kanárskou tržnicí. Návštěvu Las Palmas je možné s výraznou slevou spojit s dalšími výlety. 

projít na článek

Gran Canaria - Outlet u Las Palmas

Shopping centrum u Las Palmas, slevy až 70%, světové módní značky jako Zara+Nike+Corte Inglés+Lewis+Mango a další, elektronický obchod Mediamarkt. Restaurace, hypermarkety, Canary Wok, bowling. Otevřeno Po-So 10-22 hodin.

projít na článek

Z Mnichova do Las Palmas za 39,99 eur

Mnichov - Las Palmas za 39 euro? Klikněte na web TUIfly. Akce SUN CANARIA platí jen do 5.prosince

projít na článek

Doprava na zápas první španělské fotbalové ligy v Las Palmas

Fotbalisté UD Las Palmas postoupili do první španělské fotbalové ligy!! Klub z Las Palmas uvítá dvakrát do měsíce na svém trávníku soupeře opravdu zvučných jmen. Využijte možnost si dovolenou zpestřit špičkovým španělským fotbalem. 

projít na článek