Las Palmas má další atrakci - BEER BIKE GC

V Las Palmas nabízí Beer Bike místo pro 18 lidí a je skutečně veselou alternativou pro poznání krás města na severovýchodě ostrova Gran Canaria. Jen je nutné se smířit s tím, že vyjma poznávání krás města a pití piva je nutné šlapat do pedálů.

projít na článek

V Las Palmas plánují další turistickou atrakci, tentokrát lanovku

Projekt lanovky představili starosta Las Palmas, Augusto Hidalgo a předseda správy přístavu, Luis Ibarra. Podle starosty je projekt již v pokročilém stádiu a počítá se základnovou stanicí nedaleko obchodního centra El Muelle a mola Santa Catalina, kde při

projít na článek

Las Palmas - historické památky a pláž Las Canteras

Las Palmas je proslulé svou nádhernou písečnou pláží, přístavem, ale také historickou čtvrtí Vegueta s katedrálou, starobylými uličkami a kanárskou tržnicí. Návštěvu Las Palmas je možné s výraznou slevou spojit s dalšími výlety. 

projít na článek

Gran Canaria - Outlet u Las Palmas

Shopping centrum u Las Palmas, slevy až 70%, světové módní značky jako Zara+Nike+Corte Inglés+Lewis+Mango a další, elektronický obchod Mediamarkt. Restaurace, hypermarkety, Canary Wok, bowling. Otevřeno Po-So 10-22 hodin.

projít na článek

Beer Culture Tour (3 hrs)

This is a great introduction to Prague’s nightlife, and the perfect choice for barflies and beer aficionados to meet others! The pubs have been the social and cultural melting pot of the Czechs since the old times. Our beer tour takes you on foot to the p

projít na článek

Z Mnichova do Las Palmas za 39,99 eur

Mnichov - Las Palmas za 39 euro? Klikněte na web TUIfly. Akce SUN CANARIA platí jen do 5.prosince

projít na článek