Začala nová závodní sezona přívlačářů

Loňská sezona západočeských závodníků v přívlači byla velmi podařená. Ať již šlo o výsledky na Mezinárodním Mistrovství republiky dospělých: Náš kraj obsadil 3. místo a Daniel Kop se stal Vicemistrem, mezi juniory zase vynikl Filip Ráža, který v kat. U18 obsadil 4. místo a na Mistrovství Slovenska byl dokonce druhý, nebo v ligových soutěžích, kdy družstvo Plzeňáci vyhrálo nejvyšší soutěž a ve druhé lize se naše mužstva umístila na prvním a druhém místě (KUR, Bolení Hlavy). A proto očekávání letošních výsledků jsou veliká.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

Sezóna medvědího česneku začala

Listy medvědího česneku jsou plně rozbalené a nastal tedy čas na jejich sběr. Medvědí česnek má nyní velkou sílu a proto doporučujeme vyrazit si tuto skvělou léčivku nasbírat. Některé lokality výskytu naleznete zde. Prosíme o dodržování místních vyhlášek

projít na článek

Jachting má za sebou první letošní závodní víkend

O víkendu 16.–17. 5. se hned na několika českých vodách konečně rozjela závodní jachtařská sezona. Vítr byl ale slabý, a tak se ne všechno podařilo odjet.

projít na článek

Nová sezóna se blíží

Sezóna 2023/2024 je na spadnutí. Venku je mráz a podmínky nám nezvykle brzy umožňují začít s připravami. Zatím stále není dost sněhu ke spuštění dráhy, ale pokud vše půjde skvěle, dočkáme se po dlouhé době zprovoznění už kolem Vánoc. Příspěvek Nová sezóna

projít na článek

Sezóna Tomáše Engeho začíná v Mugellu

Víkendovým vytrvalostním závodem 12H Mugello odstartuje letošní závodní sezóna pro českého závodníka ve službách týmu Reiter Engineering Tomáše Engeho.

projít na článek

Za nejlepšími alpskými lyžaři do Jižního Tyrolska

Začala nová sezóna Světového poháru v alpském lyžování (Fis Alpine Ski World Cup), nejnáročnějšího a nejprestižnějšího závodu ve sjezdovém lyžování. Ten zavede lyžaře i fanoušky na nejobtížnější sjezdařské svahy.

projít na článek