Záclony jako „malý zázrak"

Celodenní dekorace, zajišťující soukromí, ale zároveň umožňující propojení s okolním světem. To jsou záclony.

projít na článek

Jak nařasit záclony a závěsy

S textilními dekoracemi pracujeme prakticky při každé realizaci. Řasící páska je tudíž pro nás při jejich úpravě a instalaci samozřejmostí. Stejně tak ale chápeme, že pro klienta, který si u nás objedná ušité záclony či závěsy bez instalace, může být finá

projít na článek

Textilie Trevira CS - malý rozdíl s dalekosáhlými následky

Vedení jednoho z hotelů, kde jsme dodali a instalovali nehořlavé záclony a zatemňující závěsy, se na nás obrátilo s žádostí o nové závěsy do dvou pokojů. Při pohledu na původní závěs, který hotelový host dokázal propálit "odložením" na žárovku rozsvícené

projít na článek

Když záclony pomáhají

Tentokrát nejenom ve smyslu vylepšení interieru, ale jako podpora organizaci pomáhající zdravotně postiženým spoluobčanům.

projít na článek

Poloprůhledné barevné záclony pro oživení interieru

Při postupné rekonstrukci rodinného domu dochází samozřejmě i ke změnám zastínění a dekorace oken. Stejně jako v nedávno dokončeném obývacím pokoji, řešeným ve spolupráci s Ing.Kateřinou Pečeňovou.

projít na článek

U poloprůhledných záclon se nemusíte bát barev!

Částečná propustnost zmírní a zjemní i výraznější a tmavší odstíny, a poloprůhledné záclony tak vytvoří barevně tónované dekorace oken. Struktura materiálu vynikne na nařasených splývavých záclonách stejně jako na římských roletách.

projít na článek