Zahradní altán - Karlovy Vary, květen 2021

Fotky z výroby a montáže otevřeného zahradního altánu pro zákazníka v Karlových Varech. Tento zahradní altán skvěle poslouží k relaxaci a vynikne v každé střední až větší zahradě.

projít na článek

Osmiboký altán - Poděbrady, květen 2021

Krásný, uzavřený zahradní altán s šindelovou střechou pro zákazníka do Poděbrad. Tento zahradní altán s jemnou povrchovou úpravou je krásným doplňkem do každé zahrady a skvěle poslouží k posezení v nepříznivém počasí.

projít na článek

Zajímavý, prosklený altánek - Slapy, červen 2021

Zajímavě provedený, čtyřboký, zahradní altán pro zákazníka na Slapy. Tento zahradní altán v kombinaci zelené a bílé barvy je krásným doplňkem do každé zahrady a skvěle poslouží k posezení v nepříznivém počasí.

projít na článek

Otevřený zahradní altán - Liberec, červenec 2021

Fotky z již dokončené montáže otevřeného zahradního altánu pro zákazníka na Liberecko. Tento altán skvěle poslouží k odpočinku a vynikne v každé střední i větší zahradě nebo na volném prostranství.

projít na článek

Osmiboký altánek - Plzeň, červen 2020

Zahradní osmiboký altán s šindelovou střechou pro zákazníka do Plzně. Tento otevřený zahradní altán je krásným doplňkem do každé zahrady a skvěle poslouží k posezení v nepříznivém počasí.

projít na článek

Karlovy Vary Tour (9.5 hrs)

Karlovy Vary is a well-known spa town in the Czech Republic. Its history began in the 14th century, during the reign of Charles IV. The healing powers of the local springs were tested by such greats as Russian Tsar Peter the Great and the German writer Go

projít na článek