Zajímavá výměna! Co NY Islanders zamýšlí?

Generální manažer New York Islanders Lou Lamoriello v pátek učinil obchod, který upoutal pozornost hokejových odborníků a fanoušků v celé lize. Na první pohled šlo jen o prohození draftových výběrů s Chicagem, ale je tomu tak skutečně?

  • Web: NHL.CZ
  • Aktualizace: 28.5.2024
projít na článek

Publicita projektu - výměna žlabů a okapů

V roce 2023 proběhla na budově kulturního domu celková výměna žlabů a svodů. Tato akce byla finančně podpořena z rozpočtu Jihomoravského kraje částkou 73 000,-kč z dotačního programu Podpora rozvoje venkova Jihomoravského kraje pro rok 2023.

projít na článek

O čem se mlčí Stanislav Novotný

Stanislav Novotný se zamýšlí, kdo má zájem zničit tisíciletou tradici institutu manželství a oslabit tím tradiční rodinu a výchovu dětí Článek O čem se mlčí Stanislav Novotný se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

Servis Stadion

GO motorů,výměny dílů,výplety kol,repase tlumičů,oprava elektroinstalace,výměna lanovodů,pneu,čalounění sedadel,nové chromování dílů,aj....

projít na článek

USTÁJENÍ KOZ - CHOVNÉ PROSTŘEDÍ

teplota ve stáji, osvětlení stáje pro kozy, výměna vzduchu, péče o chovné prostředí

projít na článek

Biskup Barron se zamýšlí nad důležitostí rovnováhy hlavních úkolů církve

"Chtěl bych to vyjádřit jako zásadu: čím víc se věnujete liturgii, o to hlouběji byste měli zajít ve službě potřebným; a čím hlouběji jdete ve službě potřebným, tím výše byste měli jít liturgicky. Nebezpečí spočívá v jednostranném důrazu na liturgii nebo

projít na článek