Zakázka pro RAPOS, spol. s.r.o.

K dnešnímu dni jsme předali generálnímu dodavateli RAPOS, spol. s r.o. zakázku „Stavební úpravy rehabilitačního centra Holešov“.Na zakázce jsme provedli rekonstrukci topného topného systému, zdravotechniky a plynoinstalace. Článek Zakázka pro RAPOS, spol. s.r.o. se nejdříve objevil na Topič s.r.o..

projít na článek

Dites spol. sr.o. certifikovaný partner Teco

Společnost Dites spol. s r.o je certifikovaným partnerem společnosti Teco a.s. v oblasti aplikační činnosti řídicích systémů Tecomat. Článek Dites spol. s r.o. certifikovaný partner Teco se nejdříve objevil na Dites spol. s r.o..

projít na článek

Dites spol. sr.o. certified partner Siemens

Dites spol. s.r.o. became a certified partner of the Industry Automation and Drive Technologies division of Siemens s.r.o. in the Czech Republic. Článek Dites spol. s r.o. certified partner Siemens se nejdříve objevil na Dites spol. s r.o..

projít na článek

Reference COMTEST

QUALIFORM, a.s. OP 1/1 Proinex Instruments, s.r.o. OP 1/3 Hilti ČR spol. s r.o. OP 1/2 TESTSTAV, spol. s r.o. OP 3C LB Cemix, s.r.o. OP 2/2 Caparol Czechia s.r.o.

projít na článek

REFERENCE Z AKCÍ

Z mnoha spokojených firem a agentur, které využívají mé služby, uvedu namátkou jen některé: ELISA EMC Group spol. s.r.o., restaurace Zlaté časy v Praze, LUX/CZ/ s.r.o., Merkucio s.r.o., Česká spořitelna, a.s., Olbrachtova 1929/62 a pobočka v Brně - Jánská

projít na článek

CHEMAP

CHEMAP, spol. sr.o. je součástí skupiny čtyř firem sryze českým kapitálem působících na trzích České republiky, Polska aSlovenska. Voblastech slévárenských nátěrů, akrylátových avinylacetátových disperzí, rostlinných stimulátorů alistových hnojiv patří kp

projít na článek