Žákůmozvláštnívýukufilmynatočenéjejichvrstevníky.ZačalA-FilmTeensFest

Více jak 165 filmů z celkem 37 zemí světa. To je bilance letošního mezinárodního filmového festivalu A-FilmTeensFest pro děti a mládež. Jednotlivé filmové snímky je přitom letos možné sledovat online. To je příležitost i pro naše studenty získat širší pohled na svět a jeho aktuální problémy. Nabídka je opravdu široká nejen co do počtu filmů. Rozličná jsou také témata. Organizátoři proto snímky rozdělili celkem do 25 bloků. Oživit výuku proto mohou snad v každém předmětu.The post Žákům ozvláštní výuku filmy natočené jejich vrstevníky. Začal A-FilmTeensFest first appeared on SGaSOŠ, s.r.o..

projít na článek

Sezóna medvědího česneku začala

Listy medvědího česneku jsou plně rozbalené a nastal tedy čas na jejich sběr. Medvědí česnek má nyní velkou sílu a proto doporučujeme vyrazit si tuto skvělou léčivku nasbírat. Některé lokality výskytu naleznete zde. Prosíme o dodržování místních vyhlášek

projít na článek

V Ostravě opět začala klobouková horečka

V Ostravě opět začala klobouková horečka. Ostravar jich letos před Colours připravil 11 tisíc. Ostravar před festivalem stočil miliony lahví piva ve speciální kloboukové edici V Ostravě dne 30.6.2012 – S blížícím se festivalem Colours of Ostrava v

projít na článek

Rekonstrukce silnice na přeložce v Horšovském Týně

V roce 2020 začala kompletní rekonstrukce hlavního průtahu městem. Zde nějaké fotografie z průběhu prací (jméno souboru je datum a čas pořízení)

projít na článek

Carboniacup zahájil sezónu za chladného počasí v Mostě

Na autodromu v Mostě začala již 12. sezóna okruhových závodů, a jak by našinec řekl, kde jinde by měl Carboniacup začínat.

projít na článek

TOP jízdu zastavila elektronika.

Patrick Schober se o víkendu zúčastnil závodu na slavné italské trati Monze. Zde začala sezóna Drexler Pokal, kde Patrick startuje ve třídě Formule 4 s velkým očekáváním.

projít na článek