Zaměření, kalkulace

Před samotnou montáží si zakázku zaměříme a zpracujeme kalkulaci. Naše kalkulace jsou konečné, žádné skryté či dodatečné náklady dopředu víte, kolik zaplatíte.My víme, jak správně zaměřit jednotlivé zakázky do výroby a před samotnou montáží víme, co nás čeká a máme vše potřebné s sebou. Článek Zaměření, kalkulace se nejdříve objevil na BINTER.

projít na článek

On-line kalkulace s možností objednání!

Testujeme pro Vás on-line kalkulace s možností objednání ! On-line kalkulace Příspěvek On-line kalkulace s možností objednání! pochází z Tisk Horák a.s.

projít na článek

Automatizace výroby

KOLABORATIVNÍ ROBOTIKA Při postupné automatizaci výroby jsme rozšířilli naše možnosti o práci s kolaborativními roboty.

projít na článek

Šijeme na míru

M te nov n bytek a V truhl ř se nechce st t vadlenkou? Potřebujete vybavit hernu specifick mi prvky pro sezen , ležen či v len se na m ru? Nab z me zku enosti od roku 2015. M me v t mu pičkov vadleny a z kaznick servis. Každ popt vka je pro n s

projít na článek

Naše akce stále pokračuje…

Označte naši FB stránku jako „To se mi líbí“ a my vám vytiskneme vizitky za poloviční ceny*! Podmínky získání poloviční ceny vizitek: Poloviční ceny vizitek vycházejí z aktuálních cen v e-shopu kalkulace.tiskhorak.cz *poskytnutí výhodnější ceny je podmíně

projít na článek

Vzorková prodejna

poradíme s výběrem, objednáme zboží či domluvíme zaměření a montáž.Nabízíme pouze materiály prověřené naší praxí. Článek Vzorková prodejna se nejdříve objevil na BINTER.

projít na článek