Raw žampionová krémová polévka z marinovaných žampionů a avokáda. Jednoduchá vydatná hustší polévka - veganský & bezlepkový & raw food recept. Pro výraznější chuť si žampiony předem namarinujeme, nejlépe přes noc nebo aspoň 3-4 hodiny. Na polévku lze použít klasické světlé žampiony nebo tmavší portobello žampiony. INGREDIENCE (na cca 2 až 3 porce): Žampiony (cca 200 g) 1 zralé avokádo (nejlépe odrůda Haas s tmavou hrubou slupkou) 1 čajová lžička čerstvé citronové šťávy 1 čajová...
Jednoduchý vitariánský recept na paprikovou raw polévku s avokádem. Avokádo zjemní chuť a přidá polévce krémovější konzistenci. Zdravá domácí polévka přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka a laktózy, bez vajec, bez sóji, bez „chemie“ a umělýc
projít na článekRychlá vitariánská okurková polévka s koprem a kešu ořechy. Osvěžující zdravá polévka přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Polévka je vhodnější spíše pro teplejší roční období, ale pokud si do ní přidáte zahřívací k
projít na článekDalší raw food recept na vitariánskou polévku. Řešila jsem, jak spotřebovat všechny ty úžasné dýně ze zahrádky rodičů, abych využila co nejvíce živin z těchto bio výpěstků. Jednoduchý způsob zpracování dýně v tzv. živé kuchyni je raw dýňová polévka. Mám r
projít na článekRychlý recept na jednoduchou domácí pomazánku z avokáda a ořechů, přirozeně bez mléka, laktózy, bez cukru, bez soji, bez lepku (gluten free), bez konzervantů a barviv. Hotová je během 8 minut. INGREDIENCE: Avokádo – 1 až 2 zralá avokáda Lískové oříšk
projít na článekRychlá vitariánská polévka z červené řepy, mrkve a kešu ořechů. Výživná polévka přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Červená řepa má mnoho železa, draslíku, křemíku, hořčíku, zinku, vitamínu C, E, kyseliny listové a
projít na článek