ZAMYŠLENÍ NAD LÉČBOU

Každá metoda navracení zdraví má svůj systém, používá specifický souhrn poznatků, postupů a doporučení. Daný systém vychází z určitého stupně poznání zákonů Stvoření, uplatňuje jisté priority, rozděluje aktivitu nutnou pro vyléčení zčásti na nemocného a zčásti na toho, kdo mu při hledání zdraví pomáhá (tento podíl bývá u jednotlivých terapií velmi rozdílný).

projít na článek

K ZAMYŠLENÍ.. ACH TY VAKCÍNY!

  LIDI PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, my jsme Aju očkovat prostě nenechali a svým vývojem (o absolutním zdraví ani nemluvím - díky Bohu) jednoznačně předbíha své vrstevníky- to je prostě FAKT..k zamyšlení.

projít na článek

12. Psychoonkologické sympozium: Průchod nemocí a onkologickou léčbou pohledem psychologie, 12. 6. 2024 9:00 - 14:30, Praha

Zveřejněn program 12. Psychoonkologického sympozia na téma Průchod nemocí a onkologickou léčbou pohledem psychologie, který se uskuteční 12. 6. 2024 od 9 do 14:30 hodin v Praze v Lékařském domě.

projít na článek

Homeoterapeut a léčba

Dr. Vassilis Ghegas na všech seminářích zdůrazňuje, aby ve středu pozornosti homeopata stal pacient, a ne suché vědomosti nebo jedno či druhé dogma.Homeopatický lék působí jenom u 10 % pacientů s takovým výsledkem, že možná roky nebudou potřebovat více po

projít na článek

Kam zmizeli ANDĚLÉ?

Navzdor krásnému, téměř letnímu počasí jsme už konfrontováni vánočními starostmi. Asi s tím nic nenaděláme, ale za zamyšlení to stojí.

projít na článek

Babička mi vyprávěla ...

Od chovatelky německých ovčáků, paní Drahomíry, je tento zajímavý příběh, který rozhodně stojí za přečtení a zamyšlení.

projít na článek