Objevte chutný a originální způsob přípravy řízků s naším receptem na zapékané prezidentské řízky. Toto jedinečné spojení vepřového masa, žampionů a sýra je skvělou volbou pro oběd plný stylu a chutí. Zdroj: Zrób to Smacznie Ingredience: Vepřové řízky Sůl a pepř podle chuti Hladká mouka Rostlinný olej Čerstvé žampiony 1 ks cibule Stejný díl kečupu a majonézy Tvrdý sýr Postup přípravy: 1) Příprava masa: Pokud máte celé maso, nakrájejte je na plátky a proklepejte přes potravinářskou fólii. Plátky masa osolte a opepřete. 2) Obalování a smažení masa: Plátky masa obalte v mouce a opečte na rozpáleném oleji. 3) Příprava žampionů a cibule: Očistěte a nakrájejte cibuli na proužky a žampiony na menší kousky. Na rostlinném oleji osmahněte cibuli a žampiony doměkka, případně osolte a okořeňte. 4) Uložení masa na plech: Na plech pokrytý pečícím papírem si uložte opečené plátky masa. 5) Příprava omáčky: Smíchejte stejné díly kečupu a majonézy a navrstvěte omáčku na maso. 6) Vrstvení žampionů a sýra: Na maso navrstvěte směs žampionů a cibule. Nakonec vše pokryjte vrstvou strouhaného sýra. 7) Zapékání: Řízky vložte do předehřáté trouby a zapékejte při teplotě 160 °C asi 30 minut. 8) Servírování: Hotové řízky podávejte s mladými brambory na másle a petrželkou. PŘEHRAJTE SI CELÝ VIDEO NÁVOD: Závěr Tento recept na zapékané prezidentské řízky se stane skvělým doplňkem vašeho kulinářského repertoáru. Vyzkoušejte a připravte si chutný oběd, který potěší všechny gurmány u stolu. Článek Zapékané prezidentské řízky se žampiony a sýrem: Jednoduchý dokonalý oběd se nejdříve objevil na Prima Inspirace.
Zapékané brambory s uzeným masem, brokolicí, červenou cibulí, zalité smetanou, posypané sýrem, a jako základ koření Bylinkové máslo. Opravdová mňamka.
projít na článekZ dýně se dá vykouzlit skvělý oběd, který uspokojí i masožravce.
Řepné řízky sušené jsou významným zdrojem vlákniny a vápníku. Před zkrmením je nutné řepné řízky na 10 hodin namočit, bobtnají ! Rozmočení je možné urychlit horkou vodou.
projít na článekPřinášíme vám originální recept na řízky, které nejsou obalené klasicky v trojobalu, ale ve fantastickém hořčicovém těstíčku. Tato verze řízků přináší do tradičního pokrmu novou chuť a rozmanitost, a stává se momentálně favoritem v mnoha domácnostech. Hoř
projít na článekVětšina z nás miluje vůni a chuť bramboráků. Vždy jsou výbornou volbou jako příloha i jako samostatný oběd. Jste také vášnivým fanouškem bramboráků? Pokud ano, dnešní recept na křupavé bramboráčky vás nadchne. Již tak výborné bramboráky jsou ještě více vy
projít na článek